reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

to sporo waży.. u mnie akurat wietrznie hehe to może sprawdziłby się... nosić go na pewno nie będę.. bo winda w klatce.. sama nie wiem co robić..a do nierównego podłoża nadaje się? bo tutaj chodniki to błagają o litość :)

Anastazja ładniutki wózek wybrałaś :)

Jezeli masz winde to super... nie masz ograniczenia wagowego:) ja nie zamieniłabym tako na nic innego ale niestety 4 p. bez windy teraz zamieszkuje... tak wiec nie mogłam sobie pozwolić na niego...

Anastazja: wózeczek super;)

reklama
bylam w h&m i kupiłam sobie spodensy czarne i bezowe sweterek i koszule rozowa :)

Tez ostatnio kupiłam sobie tam koszulę różową, a dziś kupiłam w h&m pierwsze rzeczy dla mojej córeczki (wreszcie się odważyłam): czapeczkę ciepłą różową w beżowe paseczki na zimę i do kompletu różowe rękawiczki, 3 szt. body z napisem I'm a little girl biało-różowe i kremowe śpioszki welurowe. Muszę zrobić przegląd rzeczy po chłopcach, bo pożyczałam kuzynce i nie wiem w jakim stanie do mnie wróciło, co trzeba będzie dokupić.

Zakupy dla maluszka to sama przyjemnosc ;) Ja juz tez pomalutku zaczynam kompletowac rzeczy, bo lista wyprawkowa dosc dluga. Wole nie zostawiac wszystkiego na ostatnia chwile, a tym bardziej mezowi, bo on zielony jest w tych sprawach.Zreszta, ja tez wypadlam z tematu po tylu latach ;) Dobrze ze jest bb :) Przynajmniej wiem co i jak.

fazerka - spokojnie, ciąża tłumaczy roztargnienie :-D

A mój synuś w zamian za to, że tak chętnie wczoraj na usg rozkładał nóżki ma zamówione coś takiego:
MOTHERCARE nowe pół śpioszki pajac bluzka 56 62 cm (1779234551) - Aukcje internetowe Allegro
i takiego:
2 x nowa bluzka bluzeczka z długim rękawem 62 cm (1768997448) - Aukcje internetowe Allegro
a mamusia kupiła sobie poduszkę rogal do spania o taką:
Poduszka rogal dla kobiet w ciąży i do karmienia (1783109922) - Aukcje internetowe Allegro
:-):-):-)

reklama
Dziewczyny, ale fajna stronka i wygląda, że są to producenci polscy czyli lepsze bawełna :)
Parę rzeczy wpadło mi w oko, z tym, że ja nadal nie wiem co tam sie u mnie ukrywa, wiec nie ma za dużego wyboru jeśli chodzi o kolory neutralne.

Alka też fajne rzeczy zamówiłaś, mothercare to ma naprawde ładne rzeczy. Nie chce się mądrzyć, bo w sumie tez pierwszy raz mamą jestem, ale z rad moim zaprawionych w boju koleżanek, to warto podobno zwracać uwagę, żeby koniecznie bluzeczki na górze miały zatrzaski, bo łatwiej sie je zakłada, szczególnie kiedy dziecko jeszcze nie siedzi.

Ostatnia edycja:
Do góry