reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

i właśnie my niedoświadczone mamuś takich rad potrzebujemy!! gdyby nie Wy to bym pewnie kupiła piankowe (bo takie nowoczesne mi sie wydawały) a okazało się że lepsze pompowane :) dziękuję za porady :) oby takich więcej hihi

a ta firma Tako coś Wam mówi.. wózek z tej firmy wkleiłam wyżej.. :)

uciekam oglądać film :) buziaki

reklama
i właśnie my niedoświadczone mamuś takich rad potrzebujemy!! gdyby nie Wy to bym pewnie kupiła piankowe (bo takie nowoczesne mi sie wydawały) a okazało się że lepsze pompowane :) dziękuję za porady :) oby takich więcej hihi

a ta firma Tako coś Wam mówi.. wózek z tej firmy wkleiłam wyżej.. :)

uciekam oglądać film :) buziaki

Ja miałąm tako:) i bylam bardzo zadowolona jezeli chodzi o prowadzenie itp. jednak jego wada jest waga... 25 kg

powiem Wam, że mi BARDZO podobają się Roany ze względu na zawieszenie:D można bujać malucha, że hej;) ale niestety jakoś wygląd jego do mnie nie przemawia, zresztą mi potrzebne są skrętne kółka, więc niestety...

co do Jedo to moim zdaniem on ma z jedna rzecz mi się w nim nie podoba, a mianowicie to, że w spacerówce jest ten podnóżek plastikowy...co będzie jak dzidziuś długi będzie? szybko z niego wyrośnie? nóżki mu się mieścić nie będą? bo nawet nie będą miały jak zwisać...

co do x-landerów to słabe jest to, że nie można położenia spacerówki (tyłem/przodem do mamy) w modelu xa (który najbardziej mi się podoba)...to, że jest z chin...no cóż:) na dobrą sprawę coraz mniej rzeczy produkuje się w Polsce:) a nawet jeśli składane są u nas to niekoniecznie części są też polskie:) wielokrotnie się je sprowadza z zagranicy, więc ogólnie mnie chiński x-lander nie przeraża;P

..:: BOBO WÓZKI ::.. najlepsze WÓZKI DZIECIĘCE: X-lander XA głęboko-spacerowy + fotelik Maxi Cosi CABRIO FIX gwarancja 2 lata! ja będę mieć taki w kolorze carbon, czyli czarny:p

to sporo waży.. u mnie akurat wietrznie hehe to może sprawdziłby się... nosić go na pewno nie będę.. bo winda w klatce.. sama nie wiem co robić..a do nierównego podłoża nadaje się? bo tutaj chodniki to błagają o litość :)

Anastazja ładniutki wózek wybrałaś :)

Ostatnia edycja:
Anastazzja fajny wózeczek, tylko z tego co się orientuję, to tylko 1 model xlandera (nie wiem który) ma spacerówkę obracaną w kierunku mamy i odwrotnie, a dla mnie to akurat jest bardzo ważne

Anastazja- a iwdzisz, ja mam fioła, ubranka, pościel nie z chin, czytam składy kosmetyków, uzywam mydeł naturalnych, młoda na tetrze wychowana- jestem dziwakiem, wiem;-)
Jak Ci sie podoba to pewnie, ja tez byłam zachwycona x-landerem wizualnie, ba, juz prawie go kupiłam. Bardzo dużo osób je ma i sobie chwali. Ja jestem nie bo sa za drogie jak na te materiały i wykonanie i gondolkę wolałam na zimę większą- ale to może zależy od modelu, nie wiem. Jeśli mogę coś doradzić to poczekaj na promocje, x-landery sa bardzo często przeceniane pod koniec roku i to sa spore przeceny
Ja mam podróbke fyna- zamówiliśmy fyna w hurtowni i mieli jakieś opóźnienie, dlatego zaproponowano mi jego odpowiednik w identycznym kolorze i fasonie sporo tańszy bo za wózek bez fotelika płaciłam 988zł- dokładnie nie pamiętam. Był na miejscu i wyglądał identycznie więc wzięłam. Mój ma podnóżek odchylany na maxa do tyłu więc nawet gdyby okazał się za krótki można go jakby odchylić na tyle że znika pod wózkiem a nóżki zwisają. Nie wiem jak to wytłumaczyć. Córa jeszcze jeździ w spacerówce i się mieści. W styczniu oddaje wóz bratu/siostrze- chyba że młode zachustuję a Lidka zostanie w swojej furze- co jest bardzo prawdopodobne bo chcę byc mobilna a ta pchła uwielbia wózek, pakuje się sama i nie chce wyłazić.

Fazerkamm- pytałaś o tako- różnie to bywa, musiałaym podpytać dziewczyny z grudniówek- wiem że 2 na pewno reklaowały swoje Tako ale co jak i dlaczego- bij zabij, nie pamiętam
mnie się quinny buzz baaardzo podoba, albo właśnie Mutsy czy teutonia no ale nie ta półka cenowa. Ja szukałam do 1600zł. Macie czas, pojeździjcie po hurtowniach, sklepach, postestujcie wózki. Ja bryke kupowałam już po terminie porodu, córka urodziła się 9 dni po terminie, na spokojnie, to nie ejst zakup na pierwsze dni, jak macie model upatrzony to można wysłać męża czy przez neta zamówić.
Warto popatrzeć na te bezfirmówki- ja jestem zachwycona wózkiem koleżanki- na bazie bartatainy chyba- boski a za niecałe 800zł, śliczny, lekki, zwrotny. Bajka. Na mój tez nie narzekam. Tylko ze sprzedażą potem jest problem

Ja ogladalam wozki w takim duzym sklepie dla Maluszkow- byl tam spory wybor, rozne rodzaje, wszystkie w cenach ok. 1000-1400zł. Niektore nawet byly na wyprzedazy duzo taniej w ok. 700zł. Nie pamietam firm, na pewno bylo "coneco". Czy slyszalyscie cos o tej firmie?

reklama
Do góry