reklama
Dorotka_23
Fanka BB :)
Oceanica bardzo fajny wózeczek - takie lubię, zgrabny, prosta forma bez nadmiaru materiału:-)
My przedwczoraj dostaliśmy od obcego człowieka bardzo fajny leżaczek w super stanie- z tacką i budką. Nic nie chciał, pod warunkiem, że przekażemy dalej jak już nie będzie potrzebny i też nic nic nie będziemy chcieli. Byłam w szoku! Ucieszyłam się o wiele bardziej niż ze "spodziewanych" upominków:-)
My przedwczoraj dostaliśmy od obcego człowieka bardzo fajny leżaczek w super stanie- z tacką i budką. Nic nie chciał, pod warunkiem, że przekażemy dalej jak już nie będzie potrzebny i też nic nic nie będziemy chcieli. Byłam w szoku! Ucieszyłam się o wiele bardziej niż ze "spodziewanych" upominków:-)
Nie dziwię się Twojej radości - szok, że jeszcze są tacy ludzieMy przedwczoraj dostaliśmy od obcego człowieka bardzo fajny leżaczek w super stanie- z tacką i budką. Nic nie chciał, pod warunkiem, że przekażemy dalej jak już nie będzie potrzebny i też nic nic nie będziemy chcieli. Byłam w szoku! Ucieszyłam się o wiele bardziej niż ze "spodziewanych" upominków:-)
fazerkamm
Dorotka
wow wow i jeszcze raz wow!!! miło przeczytać że są jeszcze tacy ludzie na świecie :-)
![szok :szok: :szok:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/shocked.gif)
Mami91
Oceanica super wózek nie ma co !
Dorotka wow to fajno ze jednak istnieja ludzie z dobrym sercem
Dorotka wow to fajno ze jednak istnieja ludzie z dobrym sercem
Kasia_ZG
Dorotka - brawo dla tego Pana, oby więcej na świecie było takich ludzi.
Pochwalę się nieskromnie że My w tym roku oddaliśmy pewnej rodzinie 2-letnią dużą lodówkę (nie pasowała nam do kuchni i postanowiliśmy ja zmienić) to byli znajomi znajomych których My w ogóle nie znaliśmy a okazało się że ta lodówka ich bardzo uszczęśliwiła (wielodzietna rodzina) a Nas tak radość rozpierała że wraz z lodówką kupiliśmy dzieciom słodycze i owoce. Trzeba sobie pomagać, dla mnie to sens życia.
Malutkans - x-landerek tak ?
Pochwalę się nieskromnie że My w tym roku oddaliśmy pewnej rodzinie 2-letnią dużą lodówkę (nie pasowała nam do kuchni i postanowiliśmy ja zmienić) to byli znajomi znajomych których My w ogóle nie znaliśmy a okazało się że ta lodówka ich bardzo uszczęśliwiła (wielodzietna rodzina) a Nas tak radość rozpierała że wraz z lodówką kupiliśmy dzieciom słodycze i owoce. Trzeba sobie pomagać, dla mnie to sens życia.
Malutkans - x-landerek tak ?
reklama