reklama
Kasia_ZG
Fanka BB :)
Gosia - bardzo fajny ten leżaczek, ja bym na Twoim miejscu nie szukała pałąka bo jak położysz malutką w nim to Wera będzie sobie oglądać co tam mamcia robi np. sprząta albo gotuje coś ciekawego :-) ooo i to będzie dla niej najlepsze zajęcie tak myślę ;-)
Gośka, bardzo fajny leżaczek.
A do mnie właśnie przyszła czapeczka dla Maluszka, strasznie się cieszę bo jej brak spędzał mi sen z powiek no ale już jest. Czy Wy też miałyście taki problem z kupieniem w sklepie takiej malutkiej czapeczki na zimę? ja musiałam zamówić przez allegro bo nigdzie nic nie było.
A do mnie właśnie przyszła czapeczka dla Maluszka, strasznie się cieszę bo jej brak spędzał mi sen z powiek no ale już jest. Czy Wy też miałyście taki problem z kupieniem w sklepie takiej malutkiej czapeczki na zimę? ja musiałam zamówić przez allegro bo nigdzie nic nie było.
tiramisu1976
Gośka, bardzo fajny leżaczek.
a to super:-) ja kupiłam w lumpeksie; były malutkie i cieplutkie
niki222
Ja jeszcze czekam z zakupem czapeczki na zimę, bo siostra A.ma nam dać po swoim dziecku. Ale coś sobie myślę, że jak dziś mi się uda wyciągnąć moją drugą połówkę na zakupy-choć ciężko będzie bo śpi jak zabity,to może się rozglądnę w C&A albo w Smyku za czapunią.
Anastazzja
moja mama małą ciepłą zimową czapkę dorwała w Wejherowie jak z tatą pojechała kupować krzesła..w siecówkach były same wielkie...
niki222
To chyba zostaje mi osiedlowy rynek u moich rodziców, mają tam 3 sklepiki z dziecięcymi ciuszkami więc pewnie coś znajdę. Ale jakbym jednak coś kupiła, dam znać:-)moja mama małą ciepłą zimową czapkę dorwała w Wejherowie jak z tatą pojechała kupować krzesła..w siecówkach były same wielkie...
reklama
Alice_1
Ja taką małą czapeczkę na zimę kupiłam w malutkim sklepiku z dziecięcymi ubrankami. Dziś chciałam jakiś sweterek kupić ładny ale nie było nic fajnego tylko jakiś cały niebieski akrylowy