reklama
fazerkamm
Fanka BB :)
liv cała szafa i szuflady już są zawalone :-) Młody jest zaopatrzony na cały pierwszy rok życia :-)
skąd ja to znamliv cała szafa i szuflady już są zawalone :-) Młody jest zaopatrzony na cały pierwszy rok życia :-)
Fazerkamm, ciuszki cudne. Wózek też odjazdowy - gratulacje, bo pamiętam ile musiałaś się nawojować, żeby mieć taki, jaki chcesz
Ja też kupiłam pampers new born na początek - bońciu, jakie one maleńkie.. jak chusteczki higieniczne...
Ja też kupiłam pampers new born na początek - bońciu, jakie one maleńkie.. jak chusteczki higieniczne...
renna
Wiecie co; wydaje mi sie że juz wszystko mam kupione ( no jeszcze musze jedną koszule zamówic):-) Tzn wszystko z tych najpotrzebniejszych wg mnie rzeczy. Później sie okaże co mi zbedne, a co zupełnie niepotrzebne. Ale bardzo się cieszę z tego, że udało mi się to wszystko załatwic przed porodem i kupic wszytko to co chciałam (często w okazyjnych cenach). Jestem trochę spokojniejsza z tego powodu bo poród już tuż tuż........
fazerkamm
ile koszul jest potrzebnych do szpitala??
ja jak narazie mam jedną i jedną piżamę.. i nie wiem ile jeszcze mam kupić..
ja jak narazie mam jedną i jedną piżamę.. i nie wiem ile jeszcze mam kupić..
renna
fazerkamm mi położne powiedziały że 3 szt krótkich dogodnych do karmienia. U mnie w szpitalu piżama by nie przeszła - nawet majtek nie pozwalają:-) Moze zgodza się chociaż na te specjalne poporodowe, bo jakos nie uśmiecha mi się z wciśniętą mega podpaską bez majtek chodzic Mama mi opowiadała, że jak mnie urodziła i w szpitalu szedł obchód to ściągały majty, żeby lekarze sie nie pluli, ale jej odbiła się gzieś gumka i lekarz zobaczył ślad po majtkach i jakąś karę musiała płacic.
livastrid
2010 & 2012
te jeszcze nie malenkie, jak bylam w szpitalu to moja cora costala zerowki pampersowe. To to dopiero bylo malenkie a mala i tak w tej pieluszce plywala
reklama
Kasia_ZG
Fazerkamm - fajny wózeczek i faktycznie taki porządny.
Melisa - ja stwierdziłam że na początku będziemy używać pampersów tak więc kupiłam jedną paczkę jedynek i dwie dwójek (new borny) a jak już nauczę się zmieniać pieluchy i będę to robiła z zamkniętymi oczami to wtedy zrobimy testy ;-)
Melisa - ja stwierdziłam że na początku będziemy używać pampersów tak więc kupiłam jedną paczkę jedynek i dwie dwójek (new borny) a jak już nauczę się zmieniać pieluchy i będę to robiła z zamkniętymi oczami to wtedy zrobimy testy ;-)