reklama
tiramisu1976
Fanka BB :)
to napewno wystarczy :-)tak jeden większy drugi mniejszy aaa w sumie to mam trzeci bo koleżanka mi sprezentowała :-d czyli czwarty mi nie potrzebny ;-)
a macie coś do wanienki, żeby bobo sie nie ślizgało? nie wiem czy to dobre **Badum** Materacyk do kąpieli + 2 gąbki __ MAXI (1961827502) - Aukcje internetowe Allegro
tiramisu1976
pieluszkę tetrową JAK DLA MNIE NAJWYGODNIEJSZA I TAK DZIDZIĘ MUSISZ PODTRZYMYWAĆ RĘKĄ CHYBA ŻE ZATRUDNISZ MĘŻAa macie coś do wanienki, żeby bobo sie nie ślizgało? Nie wiem czy to dobre **badum** materacyk do kąpieli + 2 gąbki __ maxi (1961827502) - aukcje internetowe allegro
lajtway
Kocyki drewexu mam 2 dla córki- właśnie śpi zawinięta w mokry bo nie zdążył wyschnąć. My się bez nich nie ruszamy- są przytulanką, pocieszycielem, najlepszą zabawką i kołderką w jednym. Nie ważne czy mróz czy 30 stopni gorąca- młoda musiała być w niego zawinięta. To jej miłośc. Inne dzieci mają pluszki- moja Lidka kocyki.
Polecam z czystym sumieniem bo piorę je- jak się domyślacie dość często a dalej są takie mięciutkie i sliczne.
Jak w czerwcu urodził się chrześniak A. to tez mu taki drewexowy kocyk zprezentowaliśmy...... i też go kocha
Teraz też kupujemy, to nasz must have!!!
Do wanienki nie używaliśmy niczego- pieluszki też mnie denerwowały. Njłatwiej mi było trzymać młodą na ręce, inaczej nie umiałam;-)
A może któraś z Was ma ochraniacz na łóżeczko z Ikei? Fajny jjest na żywo? U nas niestety Ikei nie ma więc nie mam jak pomacać
Polecam z czystym sumieniem bo piorę je- jak się domyślacie dość często a dalej są takie mięciutkie i sliczne.
Jak w czerwcu urodził się chrześniak A. to tez mu taki drewexowy kocyk zprezentowaliśmy...... i też go kocha
Teraz też kupujemy, to nasz must have!!!
Do wanienki nie używaliśmy niczego- pieluszki też mnie denerwowały. Njłatwiej mi było trzymać młodą na ręce, inaczej nie umiałam;-)
A może któraś z Was ma ochraniacz na łóżeczko z Ikei? Fajny jjest na żywo? U nas niestety Ikei nie ma więc nie mam jak pomacać
właśnie to mój jutrzejszy cel, chcę go oblukać to ci jutro powiem.......o ile nie zwieje dziś mnie z blokiem
Dla kupujących foteliki maxi cosi MAXI-COSI, BEBECONFORT - Poltrade "Waletko" na tej stronie można zarejestrować fotelik - podobno przesyłają jakiś prezent dla dzidziusia ... tylko trzeba poczekać aż się urodzić, albo podać fałszywą datę urodzenia dzidziusia
reklama
ewelina26k
ja nie kupuję nic do wanienki bo taka gąbka to siedlisko bakterii, tak samo nie będe używała gąbki do mycia. Mam nadzieje, ze szybko przyzwyczaję się do mycia dzieciaczka na reku