reklama
pati...
Fanka BB :)
Iga swietny ten Twoj synek, jestem ciekawa czy takie pomysly ma do dzisiaj )) niezly numerant, usmialam sie
Ja tez mialam drewniane lozeczka i kojec, teraz tez chce drewniane i turystyczne bo duzo sie ruszamy i do ogrodu bedzie wygodnie.
Ja juz kupilam troche rzeczy...... a w nastepnym tyg mam nadzieje poznac plec dziecka i poszaleje ciuchowo!!!!!
Ja tez mialam drewniane lozeczka i kojec, teraz tez chce drewniane i turystyczne bo duzo sie ruszamy i do ogrodu bedzie wygodnie.
Ja juz kupilam troche rzeczy...... a w nastepnym tyg mam nadzieje poznac plec dziecka i poszaleje ciuchowo!!!!!
Asteria
Wdrożona(y)
a ja wczoraj kupilam spioszki z okazji tego ze mały jak podeszlam do nich przywalil mi tak ze nie wiedzialam czy płakac... w sklepie;P
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
ja nic a nic nie kupuje bu.
Ja uwielbiam drewniane łóżeczka. Białe zwłaszcza.
a turystyczne polecam takie co mają kółka i dzieciątko potem się za nie może podnosic.
Wiem, ze firma Arti takie ma bo np. moje baby ono nie
Ja uwielbiam drewniane łóżeczka. Białe zwłaszcza.
a turystyczne polecam takie co mają kółka i dzieciątko potem się za nie może podnosic.
Wiem, ze firma Arti takie ma bo np. moje baby ono nie
ewelina26k
Fanka BB :)
a ja kupiłam mojemu Synkowi kurteczkę zimową, cieplutką. W mothercare były duże obniżki z ubiegłego sezonu i dałam za nią 49 zł a przed obniżką kosztowała 100 zł więcej
Asteria
Wdrożona(y)
elastyna: zaczyna sie szał zakupowy
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
dziewczyny podajcie mi tego allegrowicza od tych koszulek z aplikacjami ciazowymi
ja kupilam na www.mytummy.pl ale asteria podawała jeszcze to Koszulki z nadrukiem koszulka dla mamy ciążowa (1719804787) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy mam na pasku w pracy
reklama
Ja na razie kupuję dla siebie. Wczoraj przytargałam do domu wielgachną poduchę - rogal, o taką: Kojec Motherhood - poduszka dla kobiet w ciąży | Motherhood.pl
Jest super wygodna, nie spodziewałam się, że aż tak się będzie dobrze z nią spać.
Jest super wygodna, nie spodziewałam się, że aż tak się będzie dobrze z nią spać.