reklama
ewelina26k
Fanka BB :)
ja już upatrzyłam mebelki http://allegro.pl/4b-zestaw-mebli-klups-safari-mis-baby-7-el-raty-i1746280846.html
Ostatnia edycja:
iga73
Ja mam łóżeczko drewniane po starszych synach, kupię tylko materacyk, łóżeczko turystyczne muszę kupić koniecznie, będzie stało na dole i zawsze mogę je wynieść na trawę, wygodniej będzie dziecku niż w wózku. Miałam takie dla starszych dzieci z dodatkowym materacykiem, ale kiedy starszy syn miał 4 lata, a młodszego (2,5 roku) opiekunka włożyła do łóżeczka, żeby nie wchodził na okna, starszy syn rozciął nożyczkami plastkowymi do papieru całą siatkę wzdłuż materacyka i zaprowadził do cioci Basi mówiąć "uwolniłem Kubusia".
tiramisu1976
Ja mam łóżeczko drewniane po starszych synach, kupię tylko materacyk, łóżeczko turystyczne muszę kupić koniecznie, będzie stało na dole i zawsze mogę je wynieść na trawę, wygodniej będzie dziecku niż w wózku. Miałam takie dla starszych dzieci z dodatkowym materacykiem, ale kiedy starszy syn miał 4 lata, a młodszego (2,5 roku) opiekunka włożyła do łóżeczka, żeby nie wchodził na okna, starszy syn rozciął nożyczkami plastkowymi do papieru całą siatkę wzdłuż materacyka i zaprowadził do cioci Basi mówiąć "uwolniłem Kubusia".
bardzo przedsiębiorczy czterolatek gratuluję :-)
Ewelina mebelki rewelacja
marys16
iga alez twoj syn musi byc kreatywny i ta empatia. uwolnilem!! dzieci sa cudowne
a z lozka turystycznego i ja bardzo zadowolona jestem.
Melisa ja jeszcze nic a nic maluszkowi nie kupilam. caly czas sie zbieram przejrzec rzeczy po starszaku i zobaczyc w razie co trzeba tam dokupic.
a z lozka turystycznego i ja bardzo zadowolona jestem.
Melisa ja jeszcze nic a nic maluszkowi nie kupilam. caly czas sie zbieram przejrzec rzeczy po starszaku i zobaczyc w razie co trzeba tam dokupic.
Dorotka_23
Ja nic nie kupiłam, ale to druga dzidzia Ale przy pierwszej zaczęłam w 7 m-cuWitam Dziewczyny :-)
Tak sobie mysle- czy jest jeszcze Ktos, kto nic nie kupil? Tak jak ja...
Co do łóżeczek: my mieliśmy drewniane i turystyczne. drewniane sprawdzało się przez pierwsze 9 m-cy potem młody zaczął się w nim okropnie obijać.
A turystyczne - obowiązkowy zakup przy podróżach.Na codzień stało u niani (odprowadzaliśmy Młodego do niani). Dziecko miało swój kąt...Szymon do tej pory je uwielbia. Zabieramy je na wszystkie wyjazdy. dzięki temu wszędzie czuje się jak u siebie i nie ma problemu z zasypianiem w obcym miejscu
No to nie jestem jeszcze taka spozniona w takim razie :-)
To moj pierwszy Dzieciaczek, wiec zakupow troszke bedzie, juz sie nie moge doczekac, zeby wybierac te sliczne malutkie cudenka :-) Ide na wizyte za poltorej tygodnia to moze bedzie juz widac, czy Chlopczyk czy Dziewczynka :-)
To moj pierwszy Dzieciaczek, wiec zakupow troszke bedzie, juz sie nie moge doczekac, zeby wybierac te sliczne malutkie cudenka :-) Ide na wizyte za poltorej tygodnia to moze bedzie juz widac, czy Chlopczyk czy Dziewczynka :-)
marys16
a ja mimo iz w pierwszej ciazy wiedzialam od 16tc ze bede miala chlopca to kupowalam rzeczy w uniwersalnych kolorach. bo od zawsze wiedzialam ze bede chciala miec wiecej niz jedno dziecko i wyszlam z zalozeniz ze np kocyki, spioszki itp mi sie nie zmarnuja przeciez po jednym dziecku. i mam bardzo duzo zolci i bieli na sam poczatek dla maluszka.
rzecz jasna im Marcelk starszy byl tym wiecej sie pojawialo rzeczy juz typowo "meskich" i jak sie okazuje beda i tym razem jak znalazl
rzecz jasna im Marcelk starszy byl tym wiecej sie pojawialo rzeczy juz typowo "meskich" i jak sie okazuje beda i tym razem jak znalazl
reklama