reklama
Citronka fajny filmik...wydaje się, że to nie tak dawno ale tyle się zmieniło. Ja jestem takiego zdania, że wszystko jest dla ludzi ale z umiarem. W niczym nie należy zbytnio przesadzać.. No i każda z nas ma inne zapotrzebowania. Ja np nie wyobrażam sobie obecnego funkcjonowania bez komórki.. Co do przewijaka rozumiem, że dla jednej mamy może wydawać się niezbędny. Ja początkowo miałam przewijać malca na łóżku ale moja mama urządzi mi komodę z miejscem na przewijanie i kosmetyki. No i się cieszę tak czy siak hehe
Alice_1
Fanka BB :)
Melisa zwróć jak Ci nie odpowiadają, bo po co masz nosić jak są kiepskie. Ja przez neta jeden zamówiłam z conpolu i też taki sobie. Drugi kupię w sklepie.
Dzieki za podpowiedz, to tak zrobie. Tylko mam tam teraz napisac? Czy co zrobic?Meliska, każdą rzecz zakupioną w necie masz prawo zwrócić w ciągu 10 dni bo tak Ci się widzi. Sprzedawca nie ma prawa odmówić. Tyle że koszty przesyłki spadają na Ciebie.
Ja bym napisała do sprzedawcy, że niestety biustonosze nie spełniły Twoich oczekiwań i chcesz je zwrócić. I niech sprzedawca potwierdzi na jaki adres masz odesłać oraz w jaki sposób i kiedy otrzymasz zwrot pieniążków. Mam nadzieję, że to jakaś rzetelna osoba i nie potrwa to długo.
reklama
Ja bym napisała do sprzedawcy, że niestety biustonosze nie spełniły Twoich oczekiwań i chcesz je zwrócić. I niech sprzedawca potwierdzi na jaki adres masz odesłać oraz w jaki sposób i kiedy otrzymasz zwrot pieniążków. Mam nadzieję, że to jakaś rzetelna osoba i nie potrwa to długo.
Dzieki :-) Juz napisalam. Zobaczymy czy odpisze.