reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

reklama
No jak na złość - jak już się wzięłam na poważnie za robienie zakupów na allegro to ten odmawia posłuszeństwa - czy Wy macie teraz problem z Allegro? Jak dodaję produkty do obserwowanych to ładuje i ładuje i nawet cofnąć strony nie mogę. I wchodzę od początku na allegro, co jest dość męczące, i się okazuje, że dodano do obserwowanych. Chyba będę linka kopiować z listą produktów sprzedawcy. Ale już mi się nie chce wchodzić.

I dzieje się to na IE i na Firefoxie. Zaraz mnie szlak trafi jasny z nieba.

Zakupy pełną parą :) Alka, Twój synio to będzie pierwszy model na BB :)
My już właściwie zakończyliśmy kompletowanie wyprawki... Apteczno-kosmetyczne rzeczy zostawiłam jedynie na później. Wczoraj jeszcze kupiliśmy fotelik maxi cosi cabrio fix.
Teściowa przywiozła dla Poli całą WALIZKĘ ciuszków. Jak uprałyśmy i uprasowałyśmy wszystkie rzeczy, doszłam do wniosku, że mała nie założy pewnie niczego więcej niż raz. No może rzeczy w rozmiarze 56, bo tych nie mam dużo.
A oto szafa Poli oraz słodkie butki emu od babci i śpiworek :)
DSC_1019.jpgDSC_1020.jpgDSC_1021.jpgDSC_1022.jpg

Oczywiście to tylko taka zajawka, bo w ciemnych czeluściach szafy schowane są też ciuszki takie od 3-4 miesięcy i większe :) Zasługa babci :)

No jak na złość - jak już się wzięłam na poważnie za robienie zakupów na allegro to ten odmawia posłuszeństwa - czy Wy macie teraz problem z Allegro? Jak dodaję produkty do obserwowanych to ładuje i ładuje i nawet cofnąć strony nie mogę. I wchodzę od początku na allegro, co jest dość męczące, i się okazuje, że dodano do obserwowanych. Chyba będę linka kopiować z listą produktów sprzedawcy. Ale już mi się nie chce wchodzić.

I dzieje się to na IE i na Firefoxie. Zaraz mnie szlak trafi jasny z nieba.
Ja tak miałam rano i też zrezygnowałam.Może później spróbuję.

PolaNegri super jesteście przygotowane. Szafa pełniutka i możesz już spać spokojnie że napewno niczego nie zabraknie a taka teściowa to istny cud. Ja od mojej nie dostałam pół rzeczy dla maleństwa, nawet nie spytała czy pomóc nam w czymś czy może czegoś brakuje. Za to moja mam cud kobieta co tydzień coś kupuje dla maleństwa i pomaga we wszystkim.

Wow PolaNegri piękna szafa........ależ ciuszków. Będzie mała księżniczka. Ja moich jeszcze nie prałam, też muszę poprać i poprasować, i powkładać do komody. Ciekawe ile tego wyjdzie.

ewelina26k dzięki, tak to Jumper X. Było jeszcze kilka typów, ale ten wygrał. Myślę że koło końca grudnia już u nas będzie.

Jeszcze te żeczy Wam chciała pokazać, bo si,ę w nich zakochałam.

Załączniki

• DSCN2004.jpg
    DSCN2004.jpg
    28,6 KB · Wyświetleń: 33
  • DSCN2003.jpg
    DSCN2003.jpg
    28 KB · Wyświetleń: 30
  • DSCN1925.jpg
    DSCN1925.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 30
Dzięki dziewczyny :) Teściowa rzeczywiście bardzo chce się udzielać przy wnuczce. Czasem aż ją trzeba stopować. Z tym praniem i prasowaniem, to wydaje mi się to trochę wcześnie i zrobiłabym to pewnie gdzieś w grudniu dopiero, ale stwierdziłam że jak już mam u siebie teściową przez dwa tygodnie, która co chwilę pyta czy by nie trzeba w czymś pomóc, to grzech by było nie wykorzystać ;)

Agness, śliczne rzeczy - zwłaszcza butki :) Cudo!

reklama
Do góry