reklama
Melisa wstawię tylko, że mam te ubranka u rodziców, bo nie chciało nam się taszczyć ich tutaj.. więc jak dziś pojedziemy albo w piątek to dam zdjęcieBakalia- moze wstawisz fotke kombinezonu? On jest taki typu spiworek czy z nozkami? :-) I jaki rozmiar? Bo wciaz nie wiem czy kupic 56 czy 62? Poradzcie :-)
A kombinezon jest z nóżkami taki może na rozmiar 56, a drugi wzięłam większy od razu już na takie dorodniejsze dzieciątko, jakby okazało się że ten biały będzie szybko za mały.
Mami91
Fanka BB :)
a moglaby ktoras wrzucic fotke kombinezonu ?
fazerkamm
Bakalia super że masz już dużo ciuszków
Melisa ja osobiście bym kupiła rozmiar 62 tak na wszelki wypadek.. bo różnie to bywa.. np. moja siostra miała malusi brzuszek.. a urodziła dziewuszkę fakt faktem chudą bo miała jakoś 3200g albo 59cm długa.. i dużo rzeczy było za małe przez to że długa była.. nawet z inkubatorka nóżki jej wystawały hihi (miała silną żółtaczkę i stąd leżała w takim jakby inkubatorku i naświetlali ją lampami)
zaraz się biorę za prasowanie pierwszej partii Maksymiliankowych ciuszków
Melisa ja osobiście bym kupiła rozmiar 62 tak na wszelki wypadek.. bo różnie to bywa.. np. moja siostra miała malusi brzuszek.. a urodziła dziewuszkę fakt faktem chudą bo miała jakoś 3200g albo 59cm długa.. i dużo rzeczy było za małe przez to że długa była.. nawet z inkubatorka nóżki jej wystawały hihi (miała silną żółtaczkę i stąd leżała w takim jakby inkubatorku i naświetlali ją lampami)
zaraz się biorę za prasowanie pierwszej partii Maksymiliankowych ciuszków
marys16
fezerkamm ma racje. nikt nam przecież nie zagwarantuje jakiej długości urodzi sie dziecko.
najbezpieczniej jest kupić 62cm, najwyzej będzie za duży na początku.
zdjęcia moich kombinezonów.
ten biały to na 56cm po Marcelku i jego stopa ))
niebieski to na 62cm.
najbezpieczniej jest kupić 62cm, najwyzej będzie za duży na początku.
zdjęcia moich kombinezonów.
ten biały to na 56cm po Marcelku i jego stopa ))
niebieski to na 62cm.
Załączniki
fazerkamm
maryś słodkie kombinezoniki
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Slodkie takie kombinezoniki. My mamy bialy na 62. Lepiej wiekszy jednak. Potem pod to mozna spokojnie dzieciatko grubiej ubrac.
Ja byłam w rossmanie i mam kosmetyczkę prawie spakowana
kupilam te małe buteleczki- najlepiej sie sprawdzaja i malo miejsca zajmują.
Ja byłam w rossmanie i mam kosmetyczkę prawie spakowana
reklama
A co specjalnego trzeba spakować do tej kosmetyczki?? W sensie coś więcej poza tym co na codzień używamy??Ja byłam w rossmanie i mam kosmetyczkę prawie spakowana
i o jakich małych buteleczkach mówisz??? No koleżanko wyjaśniaj mi tu szybko