reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

No wlasnie - rozmiar rozmiarowi nierowny :-) Bede patrzyc na oko :-) Tyle, ze ja bede rodzic na poczatku stycznia i musi mi ten kombinezon starczyc na 3 miesiace :-)

reklama
Bakalia- moze wstawisz fotke kombinezonu? On jest taki typu spiworek czy z nozkami? :-) I jaki rozmiar? Bo wciaz nie wiem czy kupic 56 czy 62? Poradzcie :-)
Melisa wstawię tylko, że mam te ubranka u rodziców, bo nie chciało nam się taszczyć ich tutaj.. więc jak dziś pojedziemy albo w piątek to dam zdjęcie :)
A kombinezon jest z nóżkami taki może na rozmiar 56, a drugi wzięłam większy od razu już na takie dorodniejsze dzieciątko, jakby okazało się że ten biały będzie szybko za mały.

Bakalia super że masz już dużo ciuszków :-D
Melisa ja osobiście bym kupiła rozmiar 62 tak na wszelki wypadek.. bo różnie to bywa.. np. moja siostra miała malusi brzuszek.. a urodziła dziewuszkę fakt faktem chudą bo miała jakoś 3200g albo 59cm długa.. i dużo rzeczy było za małe przez to że długa była.. nawet z inkubatorka nóżki jej wystawały hihi (miała silną żółtaczkę i stąd leżała w takim jakby inkubatorku i naświetlali ją lampami)

zaraz się biorę za prasowanie pierwszej partii Maksymiliankowych ciuszków :-D

fezerkamm ma racje. nikt nam przecież nie zagwarantuje jakiej długości urodzi sie dziecko.
najbezpieczniej jest kupić 62cm, najwyzej będzie za duży na początku.

zdjęcia moich kombinezonów.
ten biały to na 56cm po Marcelku i jego stopa :)))
niebieski to na 62cm.

Załączniki

• PB020706.jpg
    PB020706.jpg
    18,5 KB · Wyświetleń: 46
  • PB020705.jpg
    PB020705.jpg
    20,5 KB · Wyświetleń: 48
Marys- sliczne te kombinezoniki, mi sie zwlaszcza podoba ten niebieski-cudny :-) Tylko, ze ja chce raczej taki spiworek :-) Podobno lepszy jest na poczatek, bo nozki sa razem i jest cieplej :-)

Slodkie takie kombinezoniki. My mamy bialy na 62. Lepiej wiekszy jednak. Potem pod to mozna spokojnie dzieciatko grubiej ubrac.

Ja byłam w rossmanie i mam kosmetyczkę prawie spakowana:-D
kupilam te małe buteleczki- najlepiej sie sprawdzaja i malo miejsca zajmują.

kombinezon śliczny,mam taki sam po córci :) ale myślę że w tym jednym będzie za zimno. dlatego zamierzam wpakować małego w taki polarowy i dodatkowo jeszcze w zwykły,tyle że większy.

reklama
Ja byłam w rossmanie i mam kosmetyczkę prawie spakowana:-D
kupilam te małe buteleczki- najlepiej sie sprawdzaja i malo miejsca zajmują.
A co specjalnego trzeba spakować do tej kosmetyczki?? W sensie coś więcej poza tym co na codzień używamy??
i o jakich małych buteleczkach mówisz??? No koleżanko wyjaśniaj mi tu szybko :D

Do góry