niki222
Fanka BB :)
A czemu bezzapachowe?dziewczyny a do szpitala dla mnie najlepiej kosmetyki bezzapachowe?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
A czemu bezzapachowe?dziewczyny a do szpitala dla mnie najlepiej kosmetyki bezzapachowe?
u nas też wykupili, ale przyszły kolejneJa tez dlugo sie zastanawialam, bo bialy, ale stwierdzilam, ze dla noworodka moze byc. poza tym mam czarny wozek, No i jeszcze jedno-u mnie w sklepach juz je wykupili i balam sie ze do stycznia to juz wogole nic nie kupie![]()
A czemu bezzapachowe?
A wiesz że zupełnie o tym nie pomyślałam.Dobrze, że mam bezzapachowy z Iwostin.Kupiłam, jak na początku ciąży nie mogłam znieść zapachu tradycyjnych żeli pod prysznic.Fajnie, że o tym wspomniałaśbo dziecko zapamiętuje zapach mamy no i 2 sprawa, że jest wrażliwe na zapachy
niektórzy biały jeleń polecają do podmywania sie po porodzie bo am działanie ściągające.aaaa, to dlatego teściowa powiedziała mi, żebym dla siebie kupiła mydło Biały Jeleń, czy tam inne cudo z półki szarych mydeł...