reklama
ewelina26k
Fanka BB :)
Iga świetna! szkoda, ze nie mam zdolności
niki222
Przeglądam właśnie czapeczki, takie po kąpieli, ale też takie na zimę. I mam pytanie do mam, jaki rozmiar kupić na zimę dla maleństwa.I podobnie ze skarpetkami:-).
czapeczki po kąpieli mają chyba w miarę uniwersalny rozmiar bo to się rozciąga. a te zimowe to najmniejsze są chyba 36.. ja kupuje 38 tak żeby przechodził w niej całą zimę a skarpetki to najmniejsze jakie znajdziesz:] nie wiem czy mają rozmiary
niki222
Dziekuję
fazerkamm
a ja mam pytanie.. czy jak np. założę taki zestaw: body na długi rękaw, bluzę, spodnie, grube skarpetki to Szkrabowi nie będzie za zimno w nóżki? muszę coś założyć pod spodnie i jeszcze na te skarpetunie coś? oczywiście będzie przykryty albo kocykiem albo w takowym ubraniu zostanie wsadzony w śpiwór
Anastazzja
fazerka a jakie u Was są temperatury? bo skoro mieszkasz w grecji to pogoda się "troszkę" różni
marys16
chodzi ci o wyjście ze szpitala?a ja mam pytanie.. czy jak np. założę taki zestaw: body na długi rękaw, bluzę, spodnie, grube skarpetki to Szkrabowi nie będzie za zimno w nóżki? muszę coś założyć pod spodnie i jeszcze na te skarpetunie coś? oczywiście będzie przykryty albo kocykiem albo w takowym ubraniu zostanie wsadzony w śpiwór
nie wiem i jak jakie temp u was będą, wiec trudno radzić odnośnie ilości warstw.
ale chciałam napisać ze ja bym maluszkowi nie zakładała spodenek do puki pępuszek nie będzie zagojony.
Marcelka do chwili wygojenia pępka ubierałam w śpioszki by nie uciskać okolic pępuszka. i teraz Danielka tez tak będę ubierać na samym początku.
na wyjście to body na to cienkie bawełniane śpioszki, później śpiochy z polaru i wsadzę go w kombinezon zimowy polarowy. jak będzie zimno mocno to przykryje kocykiem czy coś.
fazerkamm
Marys wiem wiem.. ja też dopóki pępek się nie zagoi będę w śpiochy i pajace ubierać na wyjście ze szpitala mniej więcej koncepcje mam .. tak się pytam na spacery później.
Anastazja, Marys a temperatura mimo że wyższa niż w PL to jest momentami bardzo zimno i ja ubieram się tak samo na cebulkę jak w PL.
Anastazja, Marys a temperatura mimo że wyższa niż w PL to jest momentami bardzo zimno i ja ubieram się tak samo na cebulkę jak w PL.
reklama
tiramisu1976
witajcie
ale super pogodynka dzisiaj
obchód po cmentarzach się udał teraz Kamilek padł i śpi :-)
Malutka dzisiaj spokojniutka...
ja też na początek nastawiam się na śpioszki i pajacyki dla dzidzi
nawet zakupiłam jeden typowo dziewczęcy bo różowy
ale super pogodynka dzisiaj
obchód po cmentarzach się udał teraz Kamilek padł i śpi :-)
Malutka dzisiaj spokojniutka...
ja też na początek nastawiam się na śpioszki i pajacyki dla dzidzi
nawet zakupiłam jeden typowo dziewczęcy bo różowy