reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

nasze zakupy

reklama
no ja jedną, którą z P. kupiliśmy Hance na nasz ślub:) ale do niej chcę kupić czarne legginsy lub rajstopki, ale to na wieczór, bo ślub będzie 25 sierpnia, więc ciepło będzie:) ale zastanawiam się czy takie rajstopki nie będą fajne na wyjścia na dwór pod pajacyk czy spodenki, ale niech się doświadczone mamy wypowiedzą:D z pewnością są przesłodkie:D:D

Dziewczyny ja mam córeczkę ze stycznia i na pierwszą zimę nie potrzebowałyśmy dużo rajstopek.Szybko przyszła wiosna,więc wtedy tak,latem wcale i teraz znowu nosimy:tak:

Anastazja lista ubranek imponująca;-) Jeśli mogę coś powiedzieć to ja do spania od samego początku do teraz ubieram Oliwii pajacyki,więc miałam ich bardzo dużo.Na 56 żadnego;-) Na 62 tak z 5,a reszta większe.

Ostatnia edycja:
16j0nz7.jpg
1e9ojo.jpg jako, że ubranek nie kupuje praktycznie bo wszystko dostanę po moim półtoraroczym szwagierku to pokażę te dwa ciuszki, które mi wpadły w ręce na zakupach:)

reklama
Do góry