reklama
Anastazzja
Fanka BB :)
no ja jedną, którą z P. kupiliśmy Hance na nasz ślub ale do niej chcę kupić czarne legginsy lub rajstopki, ale to na wieczór, bo ślub będzie 25 sierpnia, więc ciepło będzie ale zastanawiam się czy takie rajstopki nie będą fajne na wyjścia na dwór pod pajacyk czy spodenki, ale niech się doświadczone mamy wypowiedzą z pewnością są przesłodkie
ewelina26k
ja mimo że mam chłopca kupiłam rajtki jak zimą będziemy wychodzić na dwór pod spodnie
fazerkamm
ja się też właśnie zastanawiałam nad rajstopkami dla synusia tak pod spodnie.. Ewelina na jaki rozmiar kupiłaś?
ewelina26k
62 kupowałam
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
rajstopki sa najlepsze
ANIA2608
Szczęśliwa żona i mamusia
Dziewczyny ja mam córeczkę ze stycznia i na pierwszą zimę nie potrzebowałyśmy dużo rajstopek.Szybko przyszła wiosna,więc wtedy tak,latem wcale i teraz znowu nosimy
Anastazja lista ubranek imponująca;-) Jeśli mogę coś powiedzieć to ja do spania od samego początku do teraz ubieram Oliwii pajacyki,więc miałam ich bardzo dużo.Na 56 żadnego;-) Na 62 tak z 5,a reszta większe.
Anastazja lista ubranek imponująca;-) Jeśli mogę coś powiedzieć to ja do spania od samego początku do teraz ubieram Oliwii pajacyki,więc miałam ich bardzo dużo.Na 56 żadnego;-) Na 62 tak z 5,a reszta większe.
Ostatnia edycja:
fazerkamm
Ania dziękuję bardzo za komentarz.. dobrze wiedzieć co na temat ciuszków wiedzą doświadczone mamusie
reklama
fazerkamm
Vileyka słodkie!!