reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

Siedziałam ostatnio na wielu forach dotyczących najlepszych pieluszek. 90% mamuś zdecydowanie chwaliło pieluszki pampers ale wiadomo cena zaporowa i właśnie pieluszki Dada z biedrony. Kupiłam jedną paczkę pampersów nr 2 jedną hugiesów z wycięciem na pępuszek nr 1 i właśnie te Dada. Wszystkie 3 rodzaje kupiłam małe paczki tak jak wiele doradzało. Zamierzam użyć najpierw hugiesów i pampers a na końcu Dada. Jeśli Dada będą w porządku odrazu będę tylko tych używać :-)

reklama
Ja też słyszałam, że dada dla maluszków jest średnia, ale już dla większych się sprawdza:). Chyba same musimy wypróbować. Ja mam też troszkę Huggies z wycięciem na pępuszek, troszkę pampersów i dada.Znalazłam fajną stronkę o pieluszkach, ale nie wiem czy mogę linka wkleić. Jak coś to piszcie:)

Co do pieluch Dada, to moja znajoma jest bardzo zadowolona używała na początku Pampers, ale z racji tego że drogo wychodziło to zamieniła na Dada i pomimo że ich trzy latek już korzysta z toalety, to zakłada mu na noc czasem, chociaż stwierdziła wczoraj że nie kiedy mokre jest prześcieradło - tylko przyczynę próbuje ustalić bo pieluszka dobrze się trzyma na małym być może po prostu już za małe są.. bo one do 18kilo a mały ma powyżej..

wiadomo każdemu maluchowi inna rzecz odpowiada, także najlepszą opinią będzie nasze dziecko ;D

ja kupię pampersy:) i przez jakiś czas jeśli małej nic nie będzie to będę je kupować:) później wypróbuję te dada:) ponoć rossmann też ma całkiem niezłe, ale właśnie te dada i rossmanna chwalone są u starszych dzieciaczków;)

Karolcia zawsze można wyskoczyć do sklepu, ale wiadomo jak się ma zapas to spokój przynajmniej. Ja mam pampersiki bez tych wycięć, tyle to będę uważać żeby nie zakryć :)

Bakaalia no właśnie jak się ma zapas to spokojnie można spać :-) Jeśli chodzi o pieluszki pampers to które są lepsze Premium Care czy New Baby? Ja co prawda kupiłam paczkę Premium Care bo były w promocji ale sama nie wiem czym tak naprawdę się różnią.

reklama
Do góry