livastrid
2010 & 2012
podklady do przewijania? w domu nie uzywalam, na przewijak kladlam albo pieluche tetrowa albo recznik, mam jak ide do przychodni, by nie klasc na jakims papierze
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teoretycznie jest to rozmiar 0-3 miesięcy - podkreślam, że tylko teoretycznie ale pewnie coś koło tegoDziewczyny!
Mam pytanie (wiem, ze nie da sie okreslic dokladnie, bo kazdy Maluszek rosnie w swoim tempie), ale jak dlugo ubiera sie rozmiar 62 (na ile starcza?) :-) Bo nie wiem, czy juz kupowac rozmiar 68, czy to jeszcze czas?
kupuj kupuj. dzieci szybko rosną potem nie będziesz miała czasu żeby pakować się z maluchem i podróżować po centrach handlowych w poszukiwaniu ubranek