reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nasze zakupy

ja w ogóle dużo rzeczy będę mieć dla Hani po....sobie:D np. kocyk wełniany, pieluszki flanelowe (moja ciocia jak dowiedziała się, że mama jest w ciąży kupiła 5m2 flaneli:D no i mama mi pieluszki poszyje teraz), śpiworek na zimę też po mnie;D

reklama
A ja mam jeszcze jedno pytanie- bo kupilam dzisiaj takie ceratki pod przescieradlo. Ale chyba nie beda dobre... bo przypomnialo mi sie, ze kiedys pisalyscie, ze lepiej takich nie uzywac, tylko bawelnianych. Dobrze pamietam? :-)

wreszcie zamówiliśmy dziś meble dla malutkiej do
Komoda Trzyszufladowa - Kolekcja First | Timoore
Szafa Dwudrzwiowa - Kolekcja First | Timoore
Regał Z Półkami - Kolekcja First | Timoore
łóżeczko mam po chłopcach, muszę tylko dokupić przewijak nakładany na łóżeczko, bo komodę kupuję bez nakładki do przewijania
łóżeczko mam duże - 140x70 cm, wysokie, jest mi wygodniej z przewijakiem na łóżeczku przy moim wzroście - 175 cm
meble powinny być za jakieś max 4 tygodnie, potem będę prać i prasować ubranka, a na razie zakupiłam dziś szydełko i włóczkę, zaczęłam robić sukieneczkę :-)

Iga bardzo fajne te mebelki

Melisa ceratkowe pod przescieradlo mogą być. Ja kupilam firmy SENI i dla siebie też. To nie odparzy:-)

Jostyna wyobraź sobie, ze ja mam ciuszko na 56 dwie pełne szuflady a kaftanikow z 20 sztuk ha ha. Ciuszków nigdy za mało. Jest OK. Ja uwielbiałam ubieram maluszkowi spodenki i bodziaka. Tego miałam najwiecej

Iga, śliczne te meble.
Ja się zaraz zabieram na przygotowanie listy co mam czego nie mam, odhaczę i poszperam na allegro chyba za higienicznymi artykułami.

EDIT: głupie pytanie:) podkłady do przewijania - czy te np: http://allegro.pl/ShowItem2.php/run?item=1882557175&beta=0 są wielorazowego użytku? czy nie?
W ogóle jakie te podkłady do przewijania kupujecie i ile? Bo z nimi mam największy problem

Ostatnia edycja:

Melisa
my mieliśmy najpierw termometr elektroniczny za kilka zł i dla mnie był dobry. Mierzyłam mu temp w tyłku. Ale my rzadko używalismy bo nie chorował. Ale mój M lubi mieć łatwo i kupił niedawno bezdotykowy za ok 90 zł i dla mnie to jest lipa bo zaniża temp. Jak na sobie próbujemy to potrafi pokazać mniej niż 36.
Myślę , że jeżeli w Twoim jest różnica 0,2 to nie jest źle. Tyle to się chyba nie liczy.
Gośka te podkłady są jednorazowe. Ja w domu będę używała przewijaka + tetry. Taki podkład na wyjazd.

Ostatnia edycja:
reklama
oto ciuszki mojego synusia ;) Troszke sie uzbieralo:
wwww.jpg 15 pajacykow:szok:, 14 bodziakow:szok:, spodenek chyba tez z 15:szok:, bluz -nawet nie licze :-)
rozmiary: troche na 56, reszta to 62 i pare 68. Te najmniejsze to dosatalam i nie narzekam ;)

Do góry