Ja co do wanienki jeszcze się nie zdecydowałam ... Chciałam kupić stojak, ale w łazience się nie zmieści - więc albo będę kłaść wanienkę w wannie, albo kupię stojak i będę musiała kąpać w pokoju, czego też bym nie chciała, bo wtedy trzebaby mocno nagrzać w pokoju i później źle się będzie spało echhhhh pożyjemy zobaczymy
reklama
Dorotka_23
Fanka BB :)
Kasia, Oj mamuśka zaszalałaś! cudne
niki222
Witam, ja jestem ciągle na etapie przeglądania i zastanawiania się ile czego mi potrzeba. No i się zastanawiam, jakie rozmiary ubranek kupujecie. Mi polecają 62 i właściwie tylko za takimi się rozglądam. Mętlik mam w głowie, ile sztuk kupić śpioszków, kaftaników, pajacyków, body. Czy wszystkie małe czy jednak wziąć większe rozmiary. A może dokupić później.Czy Wy też tak macie czy tylko ja panikuje?Troszkę rzeczy dostałam od koleżanek, których dzidzie powyrastały.Mam nadzieję, że dam radę.
fazerkamm
niki ja mam ten sam problem :/ nie mam pojęcia czego ile :|
Anastazzja
Kasia!! skąd Ty masz te buciki?! i to w tej ilości?
Przykład? Nasze mamy odciągały mleko z drugiej piersi jak karmiły z jednej. Nie robiłąm tego nigdy! Bo w ten sposób organizm dostaje sygnał- maluszek zjadł mleko z obu piersi więc produkujemy więcej. I błedne koło- nawał pokarmu i odciąganie.... Mniie ominęły takie atrakcje bo grzecznie słuchałam rad pani doradny laktacyjnej
A całą resztę podpowie Wammatkanatura:-)
ja pod drugą podstawiałam kubeczek bo leciało jak z kranu w czasie karmienia
lajtway
Vileyka- mnie też leciało alenie ściągałam.Tzn potem już ściągalam i mroziłam bo tak mi było łatwiej. Ale moja mama po każdym karmieniu odciągała mleko które zostawało w piersiach i byłazdziwiona że ja taknie robię.Zresztą nie tylko ona;-)
reklama
neilaaa
zapraszam na moje aukcje gdzie sprzedaję ubranka po moim synku, ale można też znaleźć unisexsy
BARDZO TANIO stan BARDZO DOBRY !!!!!!!!
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
BARDZO TANIO stan BARDZO DOBRY !!!!!!!!
Przedmioty użytkownika - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy