reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

nasze zakupy

Ja co do wanienki jeszcze się nie zdecydowałam ... Chciałam kupić stojak, ale w łazience się nie zmieści - więc albo będę kłaść wanienkę w wannie, albo kupię stojak i będę musiała kąpać w pokoju, czego też bym nie chciała, bo wtedy trzebaby mocno nagrzać w pokoju i później źle się będzie spało echhhhh pożyjemy zobaczymy

reklama
Przedstawiam Wam kolekcję butów wiosna/lato 2012 ;-)

buciki].jpg

Witam, ja jestem ciągle na etapie przeglądania i zastanawiania się ile czego mi potrzeba. No i się zastanawiam, jakie rozmiary ubranek kupujecie. Mi polecają 62 i właściwie tylko za takimi się rozglądam. Mętlik mam w głowie, ile sztuk kupić śpioszków, kaftaników, pajacyków, body. Czy wszystkie małe czy jednak wziąć większe rozmiary. A może dokupić później.Czy Wy też tak macie czy tylko ja panikuje?Troszkę rzeczy dostałam od koleżanek, których dzidzie powyrastały:).Mam nadzieję, że dam radę.

Przykład? Nasze mamy odciągały mleko z drugiej piersi jak karmiły z jednej. Nie robiłąm tego nigdy! Bo w ten sposób organizm dostaje sygnał- maluszek zjadł mleko z obu piersi więc produkujemy więcej. I błedne koło- nawał pokarmu i odciąganie.... Mniie ominęły takie atrakcje bo grzecznie słuchałam rad pani doradny laktacyjnej

A całą resztę podpowie Wammatkanatura:-)

ja pod drugą podstawiałam kubeczek bo leciało jak z kranu w czasie karmienia:D

Vileyka- mnie też leciało alenie ściągałam.Tzn potem już ściągalam i mroziłam bo tak mi było łatwiej. Ale moja mama po każdym karmieniu odciągała mleko które zostawało w piersiach i byłazdziwiona że ja taknie robię.Zresztą nie tylko ona;-)

reklama
Do góry