reklama
aga3004
Fanka BB :)
Alka śliczne ubranka
Kasia buciki super Mam nadzieje, że wszystkie wynosi
Co do laktatora to już mam. Przy nawale pokoarmu będę ściągać i magazynować. Ostatnio na szkole rodzenia położna mówiła że zawsze można zamrozić i zostawić na jakiś wypadek np. jak będę chciała wyjść coś załatwić i zostawić Julcie z tatą
Wanienkę (po poradach mojej siostry) kupię większą i w łazience na ziemi.
Kasia buciki super Mam nadzieje, że wszystkie wynosi
Co do laktatora to już mam. Przy nawale pokoarmu będę ściągać i magazynować. Ostatnio na szkole rodzenia położna mówiła że zawsze można zamrozić i zostawić na jakiś wypadek np. jak będę chciała wyjść coś załatwić i zostawić Julcie z tatą
Wanienkę (po poradach mojej siostry) kupię większą i w łazience na ziemi.
aninaaa
Październikowa Mama'06 Entuzjast(k)a
stawiasz na podłodze i myjesz maleństwo proste. ja jednak wolałam te pierwsze kąpiele urządzać w pokoju na stoliku było wygodnie.Kasia- slicznosci :-)
Ale jak na podlodze chcecie klasc ta wanienke? To bedziecie sie schylac tak nisko, czy jak- na siedzaco? Bo jakos sobie nie moge tego wyobrazic :-)
Karolcia1983
Ja też wybieram do kąpieli sposób z wanienką na stole w kuchni który znajduje się akurat przy grzejniku. Nie wyobrażam sobie myć dziecka w kucki z wanienką na podłodze.
Emmm
ja myślę, że jest sporo bajerów dla dzieci i ubranek, ale to wszystko kosztuje kosmiczne pieniądze, jak się podliczy a maluch tak szybko rośnie, że nie warto. Kupuję tylko to, co niezbędne, bo nie lubię gromadzenia rzeczy. wanienka zwykła bez żadnych stojaków. na podłodze w łazience się postawi i tyle. sterylizatory, laktatory i inne gadżety -nie kupuję. zawsze można później dokupić, jeżeli będą niezbędne
Ja dostałam stojak na wanienkę i mi tylko przeszkadzał bo miejsce zajmował. Użyłam go pare razy. Wolałam wannę postawić na podłodze i czuć się bezpiecznie i pewnie. Mi było wygodniej kucnąć na podłodze niż schylać się nad stojakiem.
niki222
Witam w czwartkowe chłodne popołudnie i od razu proszę o radę. Jestem na etapie szukania wózka, a niestety nie stać mnie na nowy. Byłam dziś w komisie i znalazłam wózek z Wózkolandu, dużą gondolę ze spacerówką,przekładana rączka, pompowane koła.Ogólnie mi się podobał-a cena nie za wysoka- 195zł. I mam dylemat, może macie jakieś pomysły.Melisa-zapomniałam ostatnio napisać, ale gratulacje z okazji obrony
reklama
Niki kupno używanego wcale nie jest złym pomysłem, my także taki kupiliśmy. Owszem od początku chcieliśmy nowy ale z racji tego że tylko jedna osoba u nas pracuje.. to stanęło na używanym i nie żałuje bo niezniszczony, tylko po kołach widać że był jeżdżony a tak to rewelacja daliśmy 500zł (3w1)
Jeśli jesteś przekonana w 100% do wózka o którym piszesz to weź, ale może poszukaj informacji w internecie jeśli znasz producenta itd.. polecam też portal tablica.pl bo można fajne rzeczy znaleźć za grosze (wybrać możesz sobie miejscowość itd)!
Na pewno też pomoże Ci opinia mam które już mają dzieciaczki i wypowiedzą się na temat wózków
Jeśli jesteś przekonana w 100% do wózka o którym piszesz to weź, ale może poszukaj informacji w internecie jeśli znasz producenta itd.. polecam też portal tablica.pl bo można fajne rzeczy znaleźć za grosze (wybrać możesz sobie miejscowość itd)!
Na pewno też pomoże Ci opinia mam które już mają dzieciaczki i wypowiedzą się na temat wózków