reklama
tiramisu1976
Fanka BB :)
ja używałam i używam bambino lub dax perfectę
z tej drugiej serii super są kremiki ochronny i na mróz
a na odparzenia mycie pupci wodą i mydłem bambino i przesypanie mąką ziemniaczaną a w ostrych przypadkach u nas super sprawdzał się sudocrem...
z tej drugiej serii super są kremiki ochronny i na mróz
a na odparzenia mycie pupci wodą i mydłem bambino i przesypanie mąką ziemniaczaną a w ostrych przypadkach u nas super sprawdzał się sudocrem...
tiramisu1976
KasiuZG w razie alergii bezcenne są kosmetyki emolium a szczególnie krem specjalny
EMOLIUM KREM SPECJALNY 75ml_________APTEKA MELISSA (1874105998) - Aukcje internetowe Allegro
kupiony najlepiej na allegro bo w aptece u nas 42 zł kosztuje
EMOLIUM KREM SPECJALNY 75ml_________APTEKA MELISSA (1874105998) - Aukcje internetowe Allegro
kupiony najlepiej na allegro bo w aptece u nas 42 zł kosztuje
ewelina26k
Ewelina- mi sie podoba ta w kropki bardzo :-) Tylko czemu taka droga...
no niestety jak coś ładnego to już taka cena, ale zdecydowałam się na nią bo jest taka nawet sexi jak na koszulkę do karmienia
tiramisu1976
aaa... właśnie odnośnie Sudocremu, rozumiem że po każdorazowej zmianie pieluszki należy smarować pupkę maluszka tym kremem tak ??? czy Sudocrem używamy w przypadku gdy coś się już dzieje ???
jak pupcia czerwona cieniutko smarujemy...
ewelina poszukaj jej na allegro, bo ja kupiłam ją tak jak pisałam wyżej za chyba 80złno niestety jak coś ładnego to już taka cena, ale zdecydowałam się na nią bo jest taka nawet sexi jak na koszulkę do karmienia
ewelina26k
ewelina poszukaj jej na allegro, bo ja kupiłam ją tak jak pisałam wyżej za chyba 80zł
ja kupowałam po zniżce u producenta dałam ok 90 zł, ale na allegro kupowałm biustonosz tej firmy bo był tańszy
reklama
ewelina26k
aaa... właśnie odnośnie Sudocremu, rozumiem że po każdorazowej zmianie pieluszki należy smarować pupkę maluszka tym kremem tak ??? czy Sudocrem używamy w przypadku gdy coś się już dzieje ???
każdorazowo lepiej chyba maka ziemniaczana i częste wietrzenie pupci