reklama
aga3004
Fanka BB :)
Mami fajne ciuszki mi najbardziej podobają się te małe buciki
Alka super szalejąca mamo :-)
Ewelinka słodka ta karuzela
Donia jakie całuśne te zwierzątka z serduszkami- też taką chce
Alka super szalejąca mamo :-)
Ewelinka słodka ta karuzela
Donia jakie całuśne te zwierzątka z serduszkami- też taką chce
tiramisu1976
ewelina26k
my chyba też kupujemy to zwierzątko z serduszkiem, do tej pory słyszałam same pozytywne opinie
tiramisu1976
my chyba też kupujemy to zwierzątko z serduszkiem, do tej pory słyszałam same pozytywne opinie
nio moje koleżanki młode mamy polecają... podobno wyciszenie maluszka gwarantowane a potem super przytulak
ewelina26k
tylko teraz zaczęłam się zastanawiać czy ona nie będzie kolidowała z monitorem oddechu
ewelina26k
ja biorę jedna piżamę bo na ktg lezy się wtedy odkrytym i majty widać i dla komfortu biorę też jedną piżamkę
koszulę mam taką KOSZULA NOCNA DO PORODU/KARMIENIA rozmiar M (1842819319) - Aukcje internetowe Allegro i taką http://alles.pl/sklep//produkty/mamabyalles/mamaazurrokoszulka_395.php
koszulę mam taką KOSZULA NOCNA DO PORODU/KARMIENIA rozmiar M (1842819319) - Aukcje internetowe Allegro i taką http://alles.pl/sklep//produkty/mamabyalles/mamaazurrokoszulka_395.php
Ostatnia edycja:
reklama
Kasia_ZG
Ewelina26 - świetna ta pierwsza koszula :-) i cena bardzo fajna. A ta druga taka zmysłowa ale chyba bardziej do domku ;-)
A ja dziewczyny mam pytanie odnośnie jaką:
oliwkę
płyn do mycia ciała maluszka i kąpieli
krem do buźki dla maluszka na zimę
zasypkę
polecacie ??? Chciałabym kupić dobrej klasy kosmetyki tak aby nie uczuliły malutkiej, macie jakieś propozycje???
A ja dziewczyny mam pytanie odnośnie jaką:
oliwkę
płyn do mycia ciała maluszka i kąpieli
krem do buźki dla maluszka na zimę
zasypkę
polecacie ??? Chciałabym kupić dobrej klasy kosmetyki tak aby nie uczuliły malutkiej, macie jakieś propozycje???