reklama
tiramisu1976
Fanka BB :)
wow Alka znowu poszalałaś! ciuszki śliczne!
ewelina26k
Mami 91, Alka świetne ciuszki
a ja w końcu kupiłam karuzelę, jednak tę FISHER PRICE Karuzela Karuzelka RAINFOREST +KubuśP (1860474119) - Aukcje internetowe Allegro teraz czekam na kuriera
i kupiłam ksiązkę z bajkami co by czytać najpierw do brzucha a potem do Malucha
a ja w końcu kupiłam karuzelę, jednak tę FISHER PRICE Karuzela Karuzelka RAINFOREST +KubuśP (1860474119) - Aukcje internetowe Allegro teraz czekam na kuriera
i kupiłam ksiązkę z bajkami co by czytać najpierw do brzucha a potem do Malucha
ewelina26k
ja tez dziś poczyniłam pewne zakupy,
w H&M sweterek http://www.hm.com/pl/soft-knits-for-your-baby#path=1.1&transition=0&duration=2
spodenki NEXT ZIMA JEANSY WAIST 3-6 M (1829328632) - Aukcje internetowe Allegro , ogrodniczki GEORGE Sztruksowe Ogrodzniczki Jeż Bluzka 0-3 m (1862834196) - Aukcje internetowe Allegro , to na życzenie tatusia Eleganckie spodnie spodenki dla maluszka!! r 62 (1857522440) - Aukcje internetowe Allegro
w H&M sweterek http://www.hm.com/pl/soft-knits-for-your-baby#path=1.1&transition=0&duration=2
spodenki NEXT ZIMA JEANSY WAIST 3-6 M (1829328632) - Aukcje internetowe Allegro , ogrodniczki GEORGE Sztruksowe Ogrodzniczki Jeż Bluzka 0-3 m (1862834196) - Aukcje internetowe Allegro , to na życzenie tatusia Eleganckie spodnie spodenki dla maluszka!! r 62 (1857522440) - Aukcje internetowe Allegro
Ostatnia edycja:
Mami91
Alka super ubranka:-)
ewelina karuzelka jest swietna
ewelina karuzelka jest swietna
Kasia_ZG
Alka - piękne te ciuszki, w ogóle widzę że Wasz synuś będzie extra elegancikiem, no ciuszki ma jak marzenie.
Ewelina - też się zastanawiam nad tą karuzelką hm... kilka razy ją już oglądałam, ona ma kilka melodyjek ??? a ciuszki dla małego świetne, zwłaszcza te cieplutkie spodenki.
aaa... i ja nabyłam chusteczki Huggies ;-), płatki kosmetyczne te duże i patyczki. Jak to dobrze że jest ta Biedronka, maja fajne promocje ja tam lubię Biedroneczkę :-)
Ewelina - też się zastanawiam nad tą karuzelką hm... kilka razy ją już oglądałam, ona ma kilka melodyjek ??? a ciuszki dla małego świetne, zwłaszcza te cieplutkie spodenki.
aaa... i ja nabyłam chusteczki Huggies ;-), płatki kosmetyczne te duże i patyczki. Jak to dobrze że jest ta Biedronka, maja fajne promocje ja tam lubię Biedroneczkę :-)
Ostatnia edycja:
donia 1980
Alka poszalałaś :-)
a my zakupiliśmy to STERNTALER owieczka Stella Z BIJĄCYM SERCEM 0m+ (1831503092) - Aukcje internetowe Allegro mam zamiar zabrać ze sobą do szpitala
kupiłam w biedronce ten proszek i teraz piorę jak najęta, niestety nie było już Huggies chusteczek
a my zakupiliśmy to STERNTALER owieczka Stella Z BIJĄCYM SERCEM 0m+ (1831503092) - Aukcje internetowe Allegro mam zamiar zabrać ze sobą do szpitala
kupiłam w biedronce ten proszek i teraz piorę jak najęta, niestety nie było już Huggies chusteczek
ewelina26k
Ewelina - też się zastanawiam nad tą karuzelką hm... kilka razy ją już oglądałam, ona ma kilka melodyjek ???
są odgłosy natury- bardzo fajne i muzyka klasyczna
reklama
oczywiście, że będzie elegancikiem hihihAlka - piękne te ciuszki, w ogóle widzę że Wasz synuś będzie extra elegancikiem, no ciuszki ma jak marzenie.
ewelina super ciuszki, dzinsy są przesłodkie, ale spodnie kibicuję razem z tatą po prostu pierwsza klasa DDD
donia owieczka świetna, już kiedyś ją oglądałam i zastanawiam się czy się sprawdza