reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

reklama
Szalik nie potrzebny bo te maluchy "nie mają" szyi:-D

:-D Nie?

Alka- ale szalenstwo :-) Sliczne te ubranka. I to jaki pokazny zbior :-) I juz nawet sie dziwilam, ze az tyle na 62 rozmiar kupilas, ale doczytalam ze to tez wieksze. Ja narazie kupuje na 56, i wiekszosc 62, a wiekszych jeszcze nie :-)

Ostatnia edycja:
Vileyka ja też im zazdroszczę :)

jak zobaczyłam ile Alka nakupowała to się wybrałam do H&M ale nic ciekawego nie było :/ a jak już było to bardzo drogie :/ kupiłam małemu czapeczkę taką malusią jak wyjdzie ze szpitala, 2 pary skarpetusi malusich i spodnie na 62 (bo zawsze można ciutke podwinąć) :)

dziewczyny ja dzis zakupilam cala torbe ciuszkow :) spodnki koszule i do tego bezrekawnik :) bedzie maly elegant hihi i do tego kupilam ten spiworek do spania, rajtuzki, spiochy, dresiki i cool twister do wody :) zebybym nie musiala stac i chlodzic wody :p ( len ze mnie ) a wiec jestesmy zadowoleni z zakupow :)

Ja dzis pierwszy raz poszalałam zakupowo dla Frankiego
Kupiłam wanienkę ze stelażem, dwie butelki medeli, połspiochy, czapeczki, niedrapki, dresik welurkowy , smokusia i pudeleczko, i swietne platikowe pudełko z raczka i w srodku ma sorter powkładam tam kosmetyki:)

A ja Wam pokaze moj nowy nabytek (Tesciowa mi ufundowala- troche kosztowal 470zl). Sama bym nie kupila ;-)
Kolnierz odpinany, cieplutki na zime. Ma szereg guzikow, ktore mozna przesunac i bedzie na ciaze, a potem przeszyc spowrotem na miejsce i jest idealnie dopasowany :-) Podoba sie?

Załączniki

• plaszczyk nowy.jpg
    plaszczyk nowy.jpg
    14,5 KB · Wyświetleń: 56
reklama
Do góry