reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

reklama
tak myślę ze śpiworek to chyba lepiej sie sprawdzi u dziecka siedzącego lub juz nawet chodzącego. ja miałam dla Marcelka jak on juz siedział w spacerówce i wtedy byl super. bo zakładałam mu zima rajstopki na to spodnie, na gore kurteczkę i wkładałam go do śpiworka. i wtedy nogi były opatulane fajnie i nic nie zjerzdzalo nie uciekało, miejsce właśnie na szelki w śpiworku sa wiec maly przypięty, w pupe od spodu tez go grzało. a jak chciała go wyjąć to raz dwa i wyjęty, kurtkę sjelam i mógł juz raczkować gdzie tam chcial :)
a u leżących dzieci to jak macie kombinezony to chyba śpiworka bym nie kupowała dodatkowo. bo macie racje ze kombinezon i śpiwór to juz za dużo. w gondolach macie te osłonki i tak wewnętrzne to zawsze jak coś można tego maluszka jeszcze jakimś kocykiem czy cos przykryć.
ja śpiworek mam po Marcelku ale ja mam ten większy na 90 cm wiec on do gondoli troszkę za długi jest. no ale tak jak pisałam wczesniej. wsadze maluszka do gondolki to obkryje na obkretke kocykiem :))) zapne ta oslonke wierzchnia i powinno byc lux.

Więc ja chyba ze śpiworka zrezygnuję :)
a brak szyi u maluchów mnie rozbawił hihi :)

oto wynik mojego dzisiejszego polowania, znów kupiłam kilka ciuszków :)
IMG_0161.jpgIMG_0162.jpgIMG_0163.jpgIMG_0164.jpgIMG_0165.jpgIMG_0166.jpgIMG_0167.jpgIMG_0168.jpgIMG_0169.jpgIMG_0170.jpg

IMG_0173.jpgIMG_0171.jpg
a tak ogólnie wyglądają moje zbiory:
rozmiar 56 i 62 :
IMG_0175.jpg
rozmiar 68 i 74:
IMG_0174.jpg
i pierdołki:
IMG_0177.jpg

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Do góry