reklama
marys16
Fanka BB :)
tak myślę ze śpiworek to chyba lepiej sie sprawdzi u dziecka siedzącego lub juz nawet chodzącego. ja miałam dla Marcelka jak on juz siedział w spacerówce i wtedy byl super. bo zakładałam mu zima rajstopki na to spodnie, na gore kurteczkę i wkładałam go do śpiworka. i wtedy nogi były opatulane fajnie i nic nie zjerzdzalo nie uciekało, miejsce właśnie na szelki w śpiworku sa wiec maly przypięty, w pupe od spodu tez go grzało. a jak chciała go wyjąć to raz dwa i wyjęty, kurtkę sjelam i mógł juz raczkować gdzie tam chcial
a u leżących dzieci to jak macie kombinezony to chyba śpiworka bym nie kupowała dodatkowo. bo macie racje ze kombinezon i śpiwór to juz za dużo. w gondolach macie te osłonki i tak wewnętrzne to zawsze jak coś można tego maluszka jeszcze jakimś kocykiem czy cos przykryć.
ja śpiworek mam po Marcelku ale ja mam ten większy na 90 cm wiec on do gondoli troszkę za długi jest. no ale tak jak pisałam wczesniej. wsadze maluszka do gondolki to obkryje na obkretke kocykiem )) zapne ta oslonke wierzchnia i powinno byc lux.
a u leżących dzieci to jak macie kombinezony to chyba śpiworka bym nie kupowała dodatkowo. bo macie racje ze kombinezon i śpiwór to juz za dużo. w gondolach macie te osłonki i tak wewnętrzne to zawsze jak coś można tego maluszka jeszcze jakimś kocykiem czy cos przykryć.
ja śpiworek mam po Marcelku ale ja mam ten większy na 90 cm wiec on do gondoli troszkę za długi jest. no ale tak jak pisałam wczesniej. wsadze maluszka do gondolki to obkryje na obkretke kocykiem )) zapne ta oslonke wierzchnia i powinno byc lux.
Dorotka_23
Szalik nie potrzebny bo te maluchy "nie mają" szyiJa wlasnie myslalam, zeby nie kupowac juz spiworka do wozka. Jak bedzie mial Maluszek kombinezon, czapke, szalik i cieply kocyk to chyba wystarczy... :-)
marys16
:-):-):-)szalik nie potrzebny bo te maluchy "nie mają" szyi:-d
fazerkamm
Alka szalejesz!!! bardzo dużo masz już ciuszków dla maluszka!! śliczne będzie mały przystojniak
Marciaa
Mamma 04.2010 i 02.2012
Alka byłas w smyku?:> te polspiochy to coocluba nie?;P
reklama