reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

reklama
A ja dzisiaj słuchajcie dostałam paczkę:) Zarejestrowałam się w programie Bebilon, normalnie na stronie Bebilona i dostałam prezent powitalny misia dla maluszka:) Slodki jest:)
Zdjęcie067.jpg
Pozatym kupiłam wczoraj śpiworek, miałam nie kupować ale tak jakoś się nie mogłam powstrzymać:) Oto on ( zdjęcie jakieś średnio wyraźne wyszło:)
Zdjęcie068.jpg

Anisia ja też tam sie rejestrowalam (mam nadzieje ze dobrze napisalam hihi) ale nic nie przyszlo :-( a podalam adres w polsce jak mieszkalam ale mama mi nic nie napisala ze cos przyszlo:-(
widzisz jestes wybrancem ja tez chce hihi:-)
i pekny spiworek:-)

ja tez myslalam o czymś tkaim ale jednak nie. Na początku bedziemy się werandować to bedzie koniec stycznia. Zanim wyjdziemy na spacerki to troche minie...więc nie opłaca mi się kupować. Wyściełam grubym kocykiem gondolkę poloze dzieciaczkqa w spiworku wezme drugi kocyk i pokrowiec na gondolkę

pamietajcie o fiolkach soli fizjologicznej i platkach do oczu. dzieciaczkom sie przemywa oczka a noworodkom lubieją oczka ropiec. Nikosiowi strasznie sie kanalik jeden zapychał.

Alka w gazecie mama z wrzesnia chyba jest artykul o wyprawce.
pisza ze bodziakow ok 10 sztuk.

ja krotki rekaw w domu ubieralam i dresik a przewaznie to body z długim i połspioch tylko u mnie jak kominek grzeje to 24 stopnie jest;) nawet spiworka nie kupuje bo ciepło jest:)

Ostatnia edycja:
Ida za Wasza rada dokupilam 2 pajacyki, 2 body-dlugi rekaw i 1 krotki rekaw na rozm. 62 (bo 56 raczej juz nie kupuje, starcza mi 3 komplety i 2 kaftaniki, a najwyzej bede rekawki podwijac) :-)
I zamowilam na Allegro - pierwszy raz - podaje linki:

Pajacyk pajac z sitodrukiem r.62 BAWEŁNA 100% (1833255256) - Aukcje internetowe Allegro
Body z sitodrukiem długi rękaw 62 BAWEŁNA 100% (1840532835) - Aukcje internetowe Allegro
Body z sitodrukiem krótki rękaw 62 BAWEŁNA 100% (1840534174) - Aukcje internetowe Allegro
BODY kopertowe z sitodrukiem dł. r. 62 BAWEŁNA 100 (1843619637) - Aukcje internetowe Allegro

Pajacyki po 19zl, body z krotkim rekawkiem po 9,50zl, a z dlugim jedne 9,50zl, a drugie 12,50zl. Wydaje mi sie, ze to bardzo tanio, a jakie ladne :-)

reklama
Do góry