reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

Oj! Synuś będzie miał na imię Bartuś. To najładniejsze imię na świecie!!! Też bym tak chciała dać synkowi ale Mój mężuś ma na imię Batosz i nigdy nie zgodzi się na juniora Bartosza...
Udanych zakupów

Dorotko- chyba nam sie podobne imiona dla chlopcow podobaja, mi najbardziej Szymus (tak ma synek mojego brata na imie - wiec zajete), Tomek (ale tak ma na imie moj Brat - wlasie Tatus Szymusia), a jak bym miala chlopca to wlasnie dalabym na imie Bartus. :-)

reklama
A ja mam jeszcze pytanie a propo kocykow. Jakie one maja byc i ile? Polarkowe, akrylowe, poliester, czy bawelniane, a moze mikrofibra? Bo juz zgluplam... :-)

ja kupiłam 2, jeden 100 % bawełny a drugi z miękkiego polaru

a ja dziś kasy wydałam- szkok normalnie ale kupiłam
2 rożki
rożek, prześcieradło, baldachim, ochrniacz w tym samym wzorze
5 półspiochów
2 komplety spiochy i kaftanik
2 ręczniki
skarpetki
poduszke klin,
komplet do paznokci
komplet do włosków czesaniatermometr do kapieli
wanienke
2 grzechotki to też przecież wazne
icon_mrgreen.gif

podkłądy do przewijania
pieluchy falnelowe i tetrowe
dla siebie:
wkładki laktacyjne
majtki poporodowe
podkłady te jak podpaski
podkłdy do łózka
rajtki ciązowe

już nie mogę doczekać się kuriera

Ostatnia edycja:
A ja mam jeszcze pytanie a propo kocykow. Jakie one maja byc i ile? Polarkowe, akrylowe, poliester, czy bawelniane, a moze mikrofibra? Bo juz zgluplam... :-)

Na pewno 1 bawełniany - jak nadejdą cieplejsze dni, to musi być coś przewiewnego, naturalnego
drugi wedle uznania, byle ciepły - ja jestem zwolenniczka naturalnych materiałów, ale te akrylowe są taaakie milusie...

ja kupiłam 2, jeden 100 % bawełny a drugi z miękkiego polaru

a ja dziś kasy wydałam- szkok normalnie ale kupiłam
2 rożki
rożek, prześcieradło, baldachim, ochrniacz w tym samym wzorze
5 półspiochów
2 komplety spiochy i kaftanik
2 ręczniki
skarpetki
poduszke klin,
komplet do paznokci
komplet do włosków czesaniatermometr do kapieli
wanienke
2 grzechotki to też przecież wazne
icon_mrgreen.gif

podkłądy do przewijania
pieluchy falnelowe i tetrowe
dla siebie:
wkładki laktacyjne
majtki poporodowe
podkłady te jak podpaski
podkłdy do łózka
rajtki ciązowe

już nie mogę doczekać się kuriera

ooo to powazne zakupy:-) na pewno troche kaski poszlo.

co do kocykow tez lubie naturalne, mam bawelniany, robie z angorki a oprocz tego tona polaru

zgodnie z obietnicą - wyprawka Remika ;)

Załączniki

• Zdjęcie001.jpg
    Zdjęcie001.jpg
    30,2 KB · Wyświetleń: 27
  • Zdjęcie006.jpg
    Zdjęcie006.jpg
    42,7 KB · Wyświetleń: 26
  • Zdjęcie008.jpg
    Zdjęcie008.jpg
    17,5 KB · Wyświetleń: 25
  • Zdjęcie009.jpg
    Zdjęcie009.jpg