reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

nasze zakupy

Hehe super livastrid:-) To widzę, że będzie nas kilka w takich koszulkach:)

ewelinka ja wzięłam tą L/XL i jest akurat:) Ja wolę trochę luźniejsze niż jakby mnie miała opinać;)

reklama
hjghf.jpg A to moje skromne dzisiejsze zakupy: skarpetki czapeczka i kocyk ;)

A do mnie właśnie dotarły koszulki do karmienia, które zamówiłam niedawno:) Słodziachne są, bardzo wygodne i okropnie mi się podobają, oto one:

Jesienna Promocja !!Koszule do porodu L/XL Nowość! (1843046840) - Aukcje internetowe Allegro

Ja zakupiłam tą z żyrafkami i kolorkiem różowym

Anisia a czy one mają specjalny gumki po bokach na brzuszek? Jak się w niej wygląda? nie opina brzuszka?

Zobacz załącznik 394070 A to moje skromne dzisiejsze zakupy: skarpetki czapeczka i kocyk ;)

cuuuuuudo

Donia jak na moją dużą krytyczność odnośnie własnego wyglądu przyznaję, że wyglądam w tej koszulce bardzo ładnie;-) Nie opina mi brzuszka, a gumek nie posiada, po prostu trzeba dobrze dobrać sobie rozmiar, u mnie jest tak, że tak gdzie ma być luźniej to jest, a tam gdzie ma leżeć jak ulał to leży:)

ta zyrafy na porodowkach:-D

Anisia Ty to juz chyba caly pokoj w ciuchach dla malej masz;-)fajne cieplutkie ubranka

anielkaa Lindex sie klania;-) ja kupilam wlasnie takie body kopertowe co masz kocyk, tylko kurde wypralam i czarne misie maja teraz poswiate fioletowa.

livastrid cały pokój to jeszcze nie:) Duuuużo mi brakuje, na razie jest jedna komoda ale druga cała i szuflada już czekają;-) Wiesz, część kupujemy sami, część dostajemy od rodzinki, część od osób znajomych które mają po swoich dzieciaczkach i się tego zbiera troszkę:) A ja uwielbiam takie malutkie ubraneczka składać i na nie patrzeć:)

reklama
A ja uwielbiam takie malutkie ubraneczka składać i na nie patrzeć:)

no to jest fajniusie, pamietam jak ja skladalam, glaskalam i prasowalam :-) nie powiem, teraz mam tego dosc, choc to zawsze najpierw malej prasuje, bo sa najmniejsze w rodzinie. Jak mam prasowac dostaje goraczki:-D
ale przyjemnosc w kompletowaniu wyprawki wspominam naprawde przemile:-)

Do góry