reklama
ewelina26k
Fanka BB :)
racja, tym bardziej, że ta l jest troche dłuższa to lepiej do szpitala
ewelina26k
ale fany komplecik z tego
Anisia ale ciuszki fajne dla damy małej
Anisia ale ciuszki fajne dla damy małej
donia 1980
A do mnie właśnie dotarły koszulki do karmienia, które zamówiłam niedawno Słodziachne są, bardzo wygodne i okropnie mi się podobają, oto one:
Jesienna Promocja !!Koszule do porodu L/XL Nowość! (1843046840) - Aukcje internetowe Allegro
Ja zakupiłam tą z żyrafkami i kolorkiem różowym
Anisia a czy one mają specjalny gumki po bokach na brzuszek? Jak się w niej wygląda? nie opina brzuszka?
Zobacz załącznik 394070 A to moje skromne dzisiejsze zakupy: skarpetki czapeczka i kocyk
cuuuuuudo
Donia jak na moją dużą krytyczność odnośnie własnego wyglądu przyznaję, że wyglądam w tej koszulce bardzo ładnie;-) Nie opina mi brzuszka, a gumek nie posiada, po prostu trzeba dobrze dobrać sobie rozmiar, u mnie jest tak, że tak gdzie ma być luźniej to jest, a tam gdzie ma leżeć jak ulał to leży
livastrid
2010 & 2012
ta zyrafy na porodowkach
Anisia Ty to juz chyba caly pokoj w ciuchach dla malej masz;-)fajne cieplutkie ubranka
anielkaa Lindex sie klania;-) ja kupilam wlasnie takie body kopertowe co masz kocyk, tylko kurde wypralam i czarne misie maja teraz poswiate fioletowa.
Anisia Ty to juz chyba caly pokoj w ciuchach dla malej masz;-)fajne cieplutkie ubranka
anielkaa Lindex sie klania;-) ja kupilam wlasnie takie body kopertowe co masz kocyk, tylko kurde wypralam i czarne misie maja teraz poswiate fioletowa.
livastrid cały pokój to jeszcze nie Duuuużo mi brakuje, na razie jest jedna komoda ale druga cała i szuflada już czekają;-) Wiesz, część kupujemy sami, część dostajemy od rodzinki, część od osób znajomych które mają po swoich dzieciaczkach i się tego zbiera troszkę A ja uwielbiam takie malutkie ubraneczka składać i na nie patrzeć
reklama
livastrid
2010 & 2012
A ja uwielbiam takie malutkie ubraneczka składać i na nie patrzeć
no to jest fajniusie, pamietam jak ja skladalam, glaskalam i prasowalam :-) nie powiem, teraz mam tego dosc, choc to zawsze najpierw malej prasuje, bo sa najmniejsze w rodzinie. Jak mam prasowac dostaje goraczki
ale przyjemnosc w kompletowaniu wyprawki wspominam naprawde przemile:-)