reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy

reklama
Ja też. Oryginalne pampersy są najlepsze z tego co mówiły koleżanki. Pupa naprawdę jest sucha pod pieluszką.

Agutka chyba napisała "Tescowych" a nie tetrowych ;) ja też zamierzam używać pampersów bo to chyba najlepsze pieluchy...coś tam gdzieś czytałam o "przegrzewaniu jąderek", ale nie pamiętam czy to w pampersach czy innych....

Aga_Mazury pisze:
Agutka chyba napisała "Tescowych" a nie tetrowych  ;)

może i tak
źle przeczytałam ale kiedyś na próbe kupiłam pieluchy liderowe (polecone na forum przez inne mamy) i efekt był podobny do tetrowych tzn. mokra pupa, mokre ciuszki, a czas użycia nie był dłuższy niż 2 godz. co przy pampersach jeśli nie ma kupki czas ten jest wiele dłuższy bez efektów ubocznych na skórze Dzidzi.

No i kupiła następne 3 paczki łącznie mam już 6 po 98 szt.Większośc wypowiada się pozytywnie co mnie bardzo cieszy ;D Oprócz nich wkładki laktacyjne-belli i patyczki do uszu-dzidzius.

Ale ja nikomu nie chcialam ich odradzac... ::) Poprostu napisalam,to co slyszalam... A to juz Wasza decyzja,jakie kupicie,prawda? :) Ja ich nie biore dlatego,ze sa dla mnie drogie... Ale jakby mnie bylo stac,to pewnie bym je wyprobowala... Narazie mam zapas tetrowych i flanelowych,ale planuje dokupic jeszcze w/w Tescowe i juz. :)

oczywiście że pampersy uczulają.. wszystko zależy od dziecka.. na szczęście mojej Anki nie uczulały, a już mojej kumpeli synka jak najbardzoej.. on tylko Happy może używać.. reszta uczula go straszliwie..
bywa róznie..

reklama
ja dziś jadę do makro gdzie mam zamiar zaopatrzyć sie w pampersy i proszek do prania dla dzidziusia. Pampersów uzywałam z Zuzia i byłam z nich bardz zadowolona :)

Do góry