reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy

reklama
Ja też. Oryginalne pampersy są najlepsze z tego co mówiły koleżanki. Pupa naprawdę jest sucha pod pieluszką.

Agutka chyba napisała "Tescowych" a nie tetrowych ;) ja też zamierzam używać pampersów bo to chyba najlepsze pieluchy...coś tam gdzieś czytałam o "przegrzewaniu jąderek", ale nie pamiętam czy to w pampersach czy innych....

Aga_Mazury pisze:
Agutka chyba napisała "Tescowych" a nie tetrowych  ;)

może i tak
źle przeczytałam ale kiedyś na próbe kupiłam pieluchy liderowe (polecone na forum przez inne mamy) i efekt był podobny do tetrowych tzn. mokra pupa, mokre ciuszki, a czas użycia nie był dłuższy niż 2 godz. co przy pampersach jeśli nie ma kupki czas ten jest wiele dłuższy bez efektów ubocznych na skórze Dzidzi.

No i kupiła następne 3 paczki łącznie mam już 6 po 98 szt.Większośc wypowiada się pozytywnie co mnie bardzo cieszy ;D Oprócz nich wkładki laktacyjne-belli i patyczki do uszu-dzidzius.

Ale ja nikomu nie chcialam ich odradzac... ::) Poprostu napisalam,to co slyszalam... A to juz Wasza decyzja,jakie kupicie,prawda? :) Ja ich nie biore dlatego,ze sa dla mnie drogie... Ale jakby mnie bylo stac,to pewnie bym je wyprobowala... Narazie mam zapas tetrowych i flanelowych,ale planuje dokupic jeszcze w/w Tescowe i juz. :)

oczywiście że pampersy uczulają.. wszystko zależy od dziecka.. na szczęście mojej Anki nie uczulały, a już mojej kumpeli synka jak najbardzoej.. on tylko Happy może używać.. reszta uczula go straszliwie..
bywa róznie..

reklama
ja dziś jadę do makro gdzie mam zamiar zaopatrzyć sie w pampersy i proszek do prania dla dzidziusia. Pampersów uzywałam z Zuzia i byłam z nich bardz zadowolona :)

Do góry