reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
Ja ostatnio zaopatruję sie w ksiażki. W końcu mam czas poczytać, wyszperałam ostatnio fajną księgarnię - Kumiko.pl, kupili mnie tym, że do paczuszki dołączyli słodki upominek.

Wygrałam kurteczkę do kolekcji:)
kurteczka Bunnykins Australia ocieplana 18-24 msc (2604014993) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. na wiosnę
teraz szukam szalika i rękawiczek do zimowych kompletów a mamy brązowo- błękitny kombinezon z tchibo, granatowy płaszczyk jesienno - zimowy, granatowo- żółty( miodowy) kombinezon z h&m ale raczej będę tą żółtą kurtkę łączyć z czekoladowymi spodniami z tchibo i kurtkę taką na mniej mroźny dzień- do nieocieplanych spodni- czkoladową piltokę z tesco. CZyli szalik powinien być żywy- może coś w pomarańcz? a ten do kompletu h&m i tchibo może czekolada... NIc mi nie wpada w oko... I jeszcze kozaczki!

Aestima superowa kurteczka :-)
ja wczoraj zakupiłam takie kapcie z befado
BEFADO 112P016 R.22 (2612691360) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale rozmiarówkę mają dziwną, normalnie Mati nosi 22 a te kapcie ma 21

byłam w komisie Oluś w Raciborzu i tam mają takie cuda i za takie pieniądze że spędziłabym tam pół dnia :-)
była tam taka piękna kurteczka polarkowa dla dziewczynki że normalnie prawie bym ją kupiła:szok: taki polarkowy płaszczyk brązowy w kolorowe kropeczki - no cudo i to za 18 zł - nie chce któraś?

kati ja juz nawet nie ogladam dokładnie (przejrzę tak szybciutko tylko) co tam maja bo jeszcze mi sie spodoba, a na razie zakupom dla Matiego mówie stanowcze NIE :zawstydzona/y:

Kati, oj uwielbiam takie komisy, miałam taki w bdg. wszystko śliczne, zadbane i niedrogie:)
Mama M, wstyd się przyznać, ale około 6 jesiennych ( nie wiem czy zliczyłam wszystkie:-p), jedną jesienno-zimową, 3 na zimę i póki co 1 na wiosnę...:zawstydzona/y: Do tego kilka bluz ala kurtki i 2 kamizelki takie ciepłe, puchowe...:-D Ale wszystko w dobrej cenie, część mama nakupiła, jeden kombinezon po kuzynie... Ja jak widzę ładną kurteczkę to nie mogę się opanować! A dla dziewczynek to są śliczności!!!:tak:

reklama
Aestima haha, może sama komis otworzysz?? :-D kurteczka sliczna!

kati a w którym miejscu jest ten komis w Raciborzu? Może podjadę, bo bywam tam u kolezanki od czasu do czasu i znowu mnie zaprasza:) My też mamy mniejszą rozmiarówkę z befado. Geox i kornecki też z tych mniejszych.

Mi zostały do kupienia jeansy rurki i kurtka na zimę. No i oczywiście kozaczki. chcę kupić jedne butki takie jesienno-zimowe sportowe, w stylu trekkingowych.

Do góry