reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
No to Mati ostatecznie na jesień i wczesną zime obkupiony:
mamy kilka sztuk bluzeczek takich BLUZKA BLUZECZKA BLUZECZKI KOSZULKA KOSZULKI 80 CM (2627544384) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

rajstopki yorker ostatecznie kupiłam rozmiar 80-86

buciki po domu: 2598054621.jpg

do tego kilka sweterków (2 rozpinane, 2 nie rozpinane), 4 bluzy (2 ocieplane, 2 zwykłe), 3 kamizelki (1 rozpinana, 2 nierozpinane), bezrękawnik ocieplany jeszcze z wiosny, 4 :szok: kurteczki (jeansowa ocieplana, płaszczyk, dwustronna kurtka jeszcze z wiosny, jedna jasna materiałowa), kilka sztuk spodni dresowych i kilka sztuk jeans i sztruksów (tez kupione na wiosne ale teraz dopiero beda dobre) i chyba tyle
na szczescie wiekszosc rzeczy bedzie tez na chłodniejsza wiosne wiec później nie bede miała wydatków takich :tak:

brakuje nam bucików na jesień (moze w sobote kupie choc sama jeszcze nie wiem jakie... brak mi inspiracji), no i na prawdziwa zime mamy tylko komplet-czapka, szalik, rękawiczki wiec czeka mnie zakup kombinezonu i kozaczków...

kati wcale nie tak dużo, bo wiekszosc to rzeczy uzywane ale w naprawde dobrym stanie, troche rzeczy ktróre wymieniłam kupowałam na wiosne wieksze wiec beda i na teraz, wiec ogolnie duzo nie wydałam :tak: np spodni teraz zadnych nie kupowałam bo wszystkie które leza od wiosny beda w sam raz

dobrze, to czekam na fotki juz sie nie przypominałam bo wiem jak to z czasem jest

reklama
Do góry