reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Traschka jak będziesz tym razem w Raciborzu i nie spotkasz sie ze mną to ci nie wybacze :no:
komis na Ludwika 15, niedaleko Opawskiej, Placu Długosza, gdzie Sąd jest w sumie blisko centrum
KOMIS DZIECI

reklama
Aestima - płaszczyk bardzo "Miesiowy" :happy2:
Andariel - czerwony śliczny, sama bym taki dla Młodej chciała, co do zakupów dla Leo wypowiem się dopiero wieczorem jak podejrzę z domu :sorry2:

taki jak Ninkowy mam dla Majki granatowy z wiosny, mam nadzieje że będzie jeszcze dobry bo zapas był :)

Wczoraj kupiłam za to Majce trzewiki, moja córa jak typowa kobieta - buty mogła mierzyc i mierzyć :-) chyba godzine w sklepie spędziłyśmy jak nie dłużej. Cięzko było bo większość rozm 22 były za małe albo tak zrobione że nijka noga nie mogła wejśc do środka mimo iż stopę ma szczupłą (o dziwo :-p), z kolei 23 wielkie jak kajaki.... dodatkowym kryterium które trochę utrudniało wybór to kolor - miały być fioletowe :-) bo w sezonie jesien-zima 2012/2013 Maja będzie występować własnei w fioletach :p (ja tez na zime mam kurtkę w tym kolorze :))
No i kupiłam takie:
(zdjęć na stronie ccc nei moge znaleźć, te sa z netu)
3.jpg1.jpg
na nodze wyglądają całkiem zgrabnie :)

Upatrzyłam równiez w ccc kozaczki na zimę ale do tego muszę ubrac Majce ciepłe skarpety albo rajstopy (bo wczoraj była w cieniutkich) żeby nie kupić ciasnych

reklama
Andariel - kreacje Leosiowe super :tak:
Madzioolka - to byś się pożywiła kozaczkowo na wyprzedaży w "Świecie Dziecka" - fiolety były :tak: A propos to w przyszłotygodniowym Tchibo m.in. rzeczy dla dzieci również w fioletach. PS. Moja Mama mówiła "fiolet" na pijaka....:-p

Do góry