reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

forever musisz być zapisana na newsletter, ale rabat przysługuje kazdemu, jest naliczany po umieszczeniu produktu w koszyku. To działa w sklepie internetowym, nie wiem jak w stacjonarnych bo u mnei nie ma takowych

no mi też ta druga chyba bardziej sie podoba :)

reklama
Mrsmoon - przestawia się. Dziś podobno zjadła w żłobku drugie danie - kolejność drugie-zupa :baffled: - ale wszyscy rodzice którzy odbierali dzieci ok. 12 usłyszeli taka odpowiedź więc nie jak jak bardzo jest wiarygodna. Zupy jakośc wchodzą, dziś brokułowa.
Madzioolka - zrobię eksperyment z Tchibo. Za mną kalosze w paski chodzą na zaś ale jak się doliczy koszty przesyłki to pewnie wyjdzie na to samo.
edit:niestety u mnie nie wchodzi rabat :-(

Ostatnia edycja:
Tchibo obkupione, wprowadzili płaność przelewem więc nie będę musiała mówic T ile w sumie tam wydałam (prawie 200zł) zwłaszcza że Maja ma juz jeden płaszczyk p-sedzczowy taki w pszczołę, kiedyś wam pokazywałam, ale tchibowy porząrniejszy i na polarku i pasujący do kopletu :)

My też obkupieni. Tymek ma na zimę i późną jesień 3 pary ogrodniczek ocieplanych, ciepły sweterek, 4x body, a dzisiaj w lidlu dopadłam ocieplaną kamizelkę z bluzką z długim rękawem :-) Kurtkę mam z zeszłego roku na jesień. W sumie, to ma 2, bo jedną dostał od koleżanki mojej mamy z Włoch. Jeszcze tylko rajstopek brakuje, rękawiczek i spodni na sanki.

reklama
No Młoda też obkupiona w zimową odzież wierzchnią za całkiem rozsądne pieniądze - w Świecie Dziecka o którym napisałam na promocyjnym a mianowcie 1. wyższe botki na rzepy Reimy w kolorze czekoladowym z szarymi elementami 97,50 zł - gł. po buty jechałyśmy, do tego w takim razie 2. brązowe szare spodnie ocieplane też Reimy linia Lassie 49,50 zł oraz 3. prawie ton w ton rękawiczki z szarymi nadrukami z jednym palcem ocieplane zapianane na rzep a dodatkowo na suwak 20,00 zł. Stwierdziłam, że w takim razie potrzebuję jeszcze drugiej góry pasującej też do szarych spodni od kupionego już kompletu - myślałam o zieleni ale w końcu wpadła mi w oko kurtka o fasonie bardziej płaszczykowym w kolorze śliwkowy, z kapturkiem, co gra i z brązem i szarym - dodatki mam też w tych kolorach. Cena kurtki 62,50 zł, przyjemny materiał, pikowana wzdłuż, Młoda wyglądała w niej przekomicznie w tregginsach. Ale hardkor był bo pojechałyśmy bez wózka - Krysia nie dość, że na luzaka ganiała po sklepie - a niemały on, zaczepiała starsze dzieci, oglądała buty i zabawki na półkach to jeszcze w pewnej chwili uciekła mi ze sklepu... Więc wybór kurtki odbywał się na wariata, bo resztę miałam obczajone. Ale dzięki Bogu Młoda Dama nie oczekiwała żadnego zakupu od mnie w dziale z zabawkami :-p
A w domu miła niespodzianka wizualna - mimo, że kombinezon H&M jest szaro biały to również brązowo - szare spodnie do niego pasują, i brązowe buty również więc jeśli można opędzić zimę w jednych butach to ja chętnie poprzestanę na tych które mam.
Naprawdę polecam eskapadę w tym celu na Targówek bo buciany wybór spory, ceny jak widać ludzkie, Mrsmoon szczególnie Tobie bo daleko nie masz. :no:
Asinka85 - wydaje mi się, że tak :tak:

Ostatnia edycja:
Do góry