reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
No nie, pewnie już macie dość, ale ja właśnie relaksuję się na all i muszę Wam to wrzucić!!!
Sukienka w wisienki firmy George (6-9 m-cy) (2109706907) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Znalazłam przypadkiem- szukając sukienki dla mojej chrześnicy i nie mogę teraz odżałować, że ma 9 lat a nie 9 m-cy, tak mnie zauroczyła ta sukienka!!!:-D

http://allegro.pl/next-wygodne-jeansy-tuniczka-truskawki-80-i2096768589.html
A dla Hani znalazłam coś takiego
CATH KIDSTON PARASOLKA W WISIENKI (2095836308) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
Tylko ta cena!!! Chyba muszę zacząć odkładać...

Ostatnia edycja:
Fajna ta sukienusia,tylko obawiam sie,ze Maja moze juz w nia nie wejsc na dlugosc,bo ona raczej do dluzszych nalezy, a to rozmiar 6-9:-(My juz w 80-tkach biegamy.Mamy blizeczke w wisienki z mothercare:-) a parasolka superowa tylko faktycznie droga

To będzie tunika;-) A ten drugi komplet? ektstra, co?? Aż zachciewa mi się córy!
A moja mam była dziś na szafingu i mamy pełno ubrań h&m, next w stanie idealnym od rozm 80 do 92:-D Brat mi jutro przywiezie te na 80.

Mrsmoon, zobacz inne aukcje tego sprzedawcy od tego drugiego kompletu, cudo!

Postanowiłam Hani coś w truskawy albo wisienki kupić, ale wszystko małe...
A to jakie apetyczne
http://allegro.pl/next-2011-jeansy-rurki-tunika-truskawki-74-80-cm-i2111508247.html

Ostatnia edycja:
Aestima, rewelacyjne te ubranka! ta sukienusia mnie rozwaliła normalnie :-D A te komplety ze spodniami zajebiaszcze :-D

A ja licytowałam kurteczkę, którą znalazłaś, ale przegapiłam końcówke wukcji i ktoś za 10,50zł kupił :(

Aestima, mnie podobnie jak Zołzę powaliła ta sukienusia, jest piekna! :)

Ja trafiłam kurteczkę nexta za 15zł :)

tuQYX.jpg

reklama
super, że czerwcowa dziewusia ją ma- przynajmniej sobie popatrzymy jak nam Iza foteczkę strzeli:)
Idę już naprawdę spać, papa.

Do góry