reklama
andariel
mama super dwójki :]
tak, Leoś ma pchacz (który można przerobić na stolik) - dostaliśmy kiedyś dla Ninki i czasem się przydaje; ale Leo jest na etapie wstawania i chodzenia w bok, więc pchacz jako taki na razie rzadko sie przydaje (jedynie po to by sobie przy nim stanąć); czy będzie wykorzystywany później to się okaże, bo nie każde dziecko lubi przy tym śmigać;
kati o taki mamy Fisher Price Stolik Edukacyjny (1) Świat Skarbów za 67zł kupiłam na all
Aestima
Fanka BB :)
trasiu,Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mrsmoon, stoliczek ekstra!
mrsmoon, stoliczek ekstra!
Aestima wiesz, mnie się średnio taki fiszer szajs widzi, ale przynajmniej mam chwile wytchnienia i mogę usiąść na 10-15 min, bo tak to ona nie usiedzi w miejscu ani chwili...mam przesrane jednym słowem i już fizycznie ledwo wyrabiam...
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Mrsmoon - super ! Jednak sobie nie strzelisz w kolano ;-)
Ironia - już nocniczek ?
Ja mam luz jedynie gdy Młoda śpi... To bardzo urocza, acz zajmująca Młoda Dama....
Ironia - już nocniczek ?
Ja mam luz jedynie gdy Młoda śpi... To bardzo urocza, acz zajmująca Młoda Dama....
reklama
Aestima
Fanka BB :)
hehe, no wizualnie koszmarny jest! Ale widzę, że ma dużo zajmujących manipulacyjnie gadżetów dlatego piszę, że ekstra! Nasz też obleśny ale chwilę go zajmuje i za to KOCHAM ten plastikowy szajs Chociaż Miesio- nieodrodny synek swojej mamy ostatnio preferuje zabawki drewniane i już tylko takie kupujemy
Podziel się: