reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Młoda pasów w krzesełku niecierpi :no: Ale teraz jak ma podpórkę pod nóżki to ma mniejsze aby się wyślizgnąć bo kiedyś prawie mi zjechała w dół :baffled:
A ja odradzam sklep internetowy 5.10.15. zamówiłam, zapłaciłam, minął ponad miesiąc ani rzeczy ani wieści ze sklepu, dopiero jak zapytałam to się dowiedziałam, że mi kasę zwrócą bo braki magazynowe :wściekła/y::szok:. No to odpisałam, że mam nadzieję iż z odsetkami.

reklama
dziewczyny - czy możecie polecić jakieś porządniejsze łóżeczko turystyczne? nie chodzi mi o bajery typu przewijak czy jakieś płozy do lulania (!?), ale zależy mi, bym mogła do niego włożyć porządny materacyk o wymiarach 120 x 60;
my mamy takie najzwyklejsze łóżeczko turystyczne po Nince, używane jak nazwa wskazuje - na wyjazdy, ale przy Nince użyliśmy go też na kilka m-cy jako stacjonarnego. Wtedy okazało się, że wymiary 120x60 dotyczą całego łóżka z obudową, w związku z czym gdy włożyłam (a raczej: wcisnęłam) do środka nasz materac (bo przeciez nie będę dziecka trzymac na tym składanym turystycznym), mocno wypchał boki łóżka i po pewnym czasie wydusił zamek z tego okienka, którym dziecko ma wyjść (jakieś mało skladne zdanie mi wyszło, ale mam nadzieję, że rozumiecie;-));
teraz chciałabym już pozbyć się naszego (Leosiowego) łóżka drewnianego i zastąpić je miękkim turystycznym, ale właśnie nie chcę popełnić błędu dot.wymiarów;

ps. dla tych, które zastanawiają się dlaczego chcę się pozbywać drewnanego;-) - za czasów Ninki spiłowaliśmy dodatkowe 2 szczebelki (oprócz tych 2 ruchomych), bo Ninkowa dupka się nie mieściła), a teraz te 2 szczeble potrafią wypaść gdy Leo sobie kopnie w bok łożka; poza tym gdy wstaje i niefortunnie chwyci akurat tego ruchomego szczebla, leci w przód i wciąż mam obawy, że kiedyś coś sobie zrobi;
jeśli mozecie polecić dobre łóżko, do którego spokojnie mieści się materac 120x60 bardzo proszę o radę:tak:

My zamieniliśmy Jaśkowi drewniane łóżeczko na turystyczne, jak zaczął nam wychodzić górą... Bałam się, ze spadnie na głowę.. Kupiłam wtedy takie zwykłe chicco, materac 120/60 wchodził bez problemu...

Nie napiszę, ze ono jest porządniejsze niz inne, bo nie miałam z innymi do czynienia. Jest takie zwykłe i proste, żadnych bajerów..
CHICCO SPRING ŁÓŻECZKO TURYSTYCZNE KOJEC PROMOCJA (2074404221) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.

Swoją drogą jak kupowałam je 4 lata temu, kosztowało 150zł...

reklama
o, dzięki, zebrra, jak zwykle można na Ciebie liczyć:-) mi również chodzi o jakiś zwykły krój/wzór, byle właśnie mieć pewność, że się materac tam bez problemu zmieści:tak: widziałam tez Jane, ma dobre opinie, ale 500 pln to ciut dużo jak na coś, co za długo używane nie będzie... a ten chicco wydaje się właśnie być w sam raz:tak: jeszcze raz dzięki!

Do góry