reklama
Aestima
Fanka BB :)
Widzę, że o parownicy nikt nic nie wie?
Michał pojechał po nią do tchibo, zobaczymy co to za cudo. Babcia kupiła i zachwycona. Oj, jak pomyślę, że w końcu wykładzinę wyczyszczę i kafelki w łazience... I wózek nawet tym sobie odświeżę
Michał pojechał po nią do tchibo, zobaczymy co to za cudo. Babcia kupiła i zachwycona. Oj, jak pomyślę, że w końcu wykładzinę wyczyszczę i kafelki w łazience... I wózek nawet tym sobie odświeżę
forever_young
Niemłoda mama Młodej
I dlatego nie kupiłam.... Powodzenia z parownicą. Jak myślę o czyszczeniu np. używanego łóżeczka turystycznego z materacykiem to łza mi się kręci za opiekunką, która perfekcyjnie takie rzeczy robiła. :-(no coś Ty u nas za 20 zł, a stoliczków były 2 wersje...
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Zamiast ....?
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Piorący odkurzacz - kolega ma Karchera, ale pewne rzeczy trzeba szczotą na kolanach raz przy radzie Vanishem...
forever_young
Niemłoda mama Młodej
No to do dezynfenkcji tak. A ta tańsza to jakiej marki ?
reklama
Aestima
Fanka BB :)
botti ale M. mówi, że wygląda ok. Zresztą mi teraz potrzebna, jak mam wołać kogoś do czyszczenia wykładziny, to pewnie też tyle wybulę a tak zostanie ta parownica, może się jeszcze nada. Do dezynfekcji wanny np. bo nie lubię tej chemii używać od kiedy mały w dużej wannie się kąpie. I do kafelek, marynarek, wózka też)
Podziel się: