reklama
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
Traschka ja używam dady i powiem Ci że jak widzisz że 3 są ciasnawe to 4 będą w sam raz, na początku tylko ciaśniej spinałam ale wielkościowo są w sam raz
_Angel_
Mama małej stokrotki
dziewczyny mam pytanko czy któraś z was ma taki leżaczek FISHER PRICE Leżaczek-Bujaczek do 18kg L0539 - Fisher Price - Leżaczki-Bujaczki AKCESORIA DLA DZIECI - klocki lego, zabawki, fisher price
Jeśli tak to niech mi któraś doradzi czy mogę go prać w automacie?Bo w oparciu jest taki sztywny wkład i trochę się boje
Jeśli tak to niech mi któraś doradzi czy mogę go prać w automacie?Bo w oparciu jest taki sztywny wkład i trochę się boje
_Angel_
Mama małej stokrotki
właśnie próbowałam na wszelakie sposoby,ten twardy wkład jest zaszyty :-(
ja ma zwykly bujak najtanszy i tez jest taki jakby kartonik w srodku... dostalam bujak ten uzywany i pralam go recznie szczoteczka.. Wyschlo i nic nie stracilo ze swojego zastosowania. Ale nie moczylam tego tak fest... bardziej z wierzchu pralam ta szczoteczka... Tam gdzie plamy to bardziej tarlam. Moze sprobuj szczoteczka?
Dziewczyny, ja wracam do tematu krzesełek do karmienia! Co jest istotne? Zmywalny materiał, 5-cio punktowe pasy, regulowane oparcie? Mam na oku takie KRZESEŁKO DO KARMIENIA EURO-CART MULTI 3 IN 1 HIT (1937344063) - Aukcje internetowe Allegro
Niestety nie ma regulowanego oparcia i to mnie wstrzymuje, nie wiem na ile potrzebna to funkcja...
Możecie coś poradzić lub pochwalić się swoimi krzesełkami?
Niestety nie ma regulowanego oparcia i to mnie wstrzymuje, nie wiem na ile potrzebna to funkcja...
Możecie coś poradzić lub pochwalić się swoimi krzesełkami?
reklama
aneczka1526
Fanka BB :)
Silva ja się czaję na ten - 15 % KRZESEŁKO DO KARMIENIA 3w1 ATESTY SUPER (1937100579) - Aukcje internetowe Allegro i ma regulowane oparcie, nie wiem czy to konieczne, ale mała jeszcze nie umie siedzeć więc póki co chyba nie bardzo żeby siedziała w normalnej pozycji
Podziel się: