reklama
Aestima
Fanka BB :)
Dziewczyny, chciałabym niedługo zacząć przygodę z blw i muszę zakupić Mieszkowi "zastawę stołową", bo mam tylko takie dość wiotkie mieseczki z tt. A te kawałki to chyba na talerzu mu podam. Polecacie coś?
Póki co ten zestaw wpadł mi w oko Boon Groovy - zestaw łączonych miseczek aMOMa.pl
Póki co ten zestaw wpadł mi w oko Boon Groovy - zestaw łączonych miseczek aMOMa.pl
Aestima
Fanka BB :)
Mrsmoon, ja bym brała smoby Też bym kupiła, ale chwilowo brak kasy...
Co do nocnika- czytałam kiedyś taki artykuł... Babka ze swoim dzieckiem przetestowali milion nocników, niektóre mega wybajerzone a za jeden z najlepszych uznali ten:
Prima Baby Nocnik Hipcio - Nocniki - Wszystko dla dziecka - wózki, foteliki samochodowe, łóżeczka, krzesełka, chodziki - Condord, ABC-Design, MacLaren, Nurse, Drewex
Tani i jest wersja zieleń z fioletem Ponoć wygodnie się dziecku siedziało.
O ja chyba kupię taki zielony:
http://www.dobra-mama.pl/nocniczki/nocnik-dziecicy-hipcio.html
Co do nocnika- czytałam kiedyś taki artykuł... Babka ze swoim dzieckiem przetestowali milion nocników, niektóre mega wybajerzone a za jeden z najlepszych uznali ten:
Prima Baby Nocnik Hipcio - Nocniki - Wszystko dla dziecka - wózki, foteliki samochodowe, łóżeczka, krzesełka, chodziki - Condord, ABC-Design, MacLaren, Nurse, Drewex
Tani i jest wersja zieleń z fioletem Ponoć wygodnie się dziecku siedziało.
O ja chyba kupię taki zielony:
http://www.dobra-mama.pl/nocniczki/nocnik-dziecicy-hipcio.html
[h=6]Opaska Unicef - Dziewczynka - Akcesoria - sklep internetowy 5.10.15.[/h]
Zachecam przesyłka gratis
Zachecam przesyłka gratis
Aestima - bardzo fajna ta zastawa! też o niej myślałam.
mrsmoon - ostre krawędzie? hmmm nie wygląda, mnie się ten podoba: Fotelik do kąpieli Żabka SMOBY COTOONS - Smoby - AKCESORIA DLA DZIECI - klocki lego, zabawki, fisher price
A krzesełko w końcu kupiłam o takie: Krzesełko BRIO firmy MarKas kolor GREY (1964568425) - Aukcje internetowe Allegro
Michał powiedział, że ma dość kolorów więc będzie szare, męskie
mrsmoon - ostre krawędzie? hmmm nie wygląda, mnie się ten podoba: Fotelik do kąpieli Żabka SMOBY COTOONS - Smoby - AKCESORIA DLA DZIECI - klocki lego, zabawki, fisher price
A krzesełko w końcu kupiłam o takie: Krzesełko BRIO firmy MarKas kolor GREY (1964568425) - Aukcje internetowe Allegro
Michał powiedział, że ma dość kolorów więc będzie szare, męskie
Madzioolka
Moja Maja 09.06.2011
To krzesełko SMOBY i mi się podoba, fajnie że jest regulowane z przodu i łatwiej można dziecko wyjąć tylko czy ono nie jest za bardzo zabudowane, chodzi mi o ten "blat", czy będzie dobry dostęp do malucha żeby go umyć?
Z wyglądu to w porządku wydaje mi się też fotelik OK BABY FLIPPER OK BABY FLIPER EVOLUTION FOTELIK DO KĄPIELI %%%%%% (1940415165) - Aukcje internetowe Allegro i BABY LUCA BEZPIECZNE KRZESEŁKO DO KĄPIELI Baby Luca(Jarland) (1953605219) - Aukcje internetowe Allegro bo oba mają pod pupą antypoślizgową powierzchnię.
Silva bardzo fajne ja też będę szukać w stonowanych kolorach, jakieś brązy i beże bo też mam dość już tych za przeproszeniem oczojeb.nych kolorów wszędzie...
Z wyglądu to w porządku wydaje mi się też fotelik OK BABY FLIPPER OK BABY FLIPER EVOLUTION FOTELIK DO KĄPIELI %%%%%% (1940415165) - Aukcje internetowe Allegro i BABY LUCA BEZPIECZNE KRZESEŁKO DO KĄPIELI Baby Luca(Jarland) (1953605219) - Aukcje internetowe Allegro bo oba mają pod pupą antypoślizgową powierzchnię.
Silva bardzo fajne ja też będę szukać w stonowanych kolorach, jakieś brązy i beże bo też mam dość już tych za przeproszeniem oczojeb.nych kolorów wszędzie...
Ostatnia edycja:
traschka
Mama Marysi
ja krzesełko dostałam od szwagra, fajnie bo za darmo ale to takie najprostrze ze wszystkich, żadnych bajerów, bez firmy I ma jedną dość sporą wadę... jest CAŁE różowe! nawet metalowe nogi pomalowane na róż i to taki chamski ale cóż, darowanemu koniowi...
reklama
traschka
Mama Marysi
mgrodon przemknęło mi to przez myśl, ale chyba mi się nie chce
Podziel się: