reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Ironia, on wymiata z tą butlą, pozazdrościłam aż jak zobaczyłam filmik. A mój do tego kubeczka łapki pcha, więc ciężko czasem się go poi, ale umie już tak fajnie zasysać te ranty kubeczka. Wiesz, przecież taki doidy cup, może też poczekać, ąż Benio będzie starszy i już nie wyleje, fajnie jak najszybciej nauczyć z kubeczka:) A narazie może sobie z butli pić skoro tak fajnie mu samemu już wychodzi!

Ja skoro już zaczęłam z kubkiem wojowanie, to przy tym zostanę tylko do tego medeli juz mi się nie mieści ...

reklama
Aestima ja też na all, więc musiało mi się coś pomylić... Ja na razie z medeli korzystam (probiotyk), ale jak go dokarmiałam wczesniej, to z butli pił...
Dzisiaj dałam mu trochę wody, ale z takiego ustnika, a nie ze smoka..

Pokaż Zeberko z jakiego ustnika:-) Ja mu daję ten soczek (codziennie 1 więcej- jesteśmy już na 6ł.) no i wodę. A Ty kiedy planujesz wprowadzić doidy??

W sumie nic nie stoi na przeszkodzie, zeby już, muszę kupić po prostu... Wiesz na razie nie był mi potrzebny, dzisiejsza woda, była raczej spontanicznym wyczynem, więc skorzystałam z tego co mam ;) Na pewno nie będziemy korzystać z typowej butli..
Dostałam taki zestaw 3w1 czy coś w tym stylu, firma dyduś i tam jest i smoczek i taki ustnik właśnie.. zaraz poszukam fotki...

1298565936.jpg

Ostatnia edycja:
Aestima Ty w d... za te misiowe linki ode mnie dostaniesz!!!! ja zaczęłam oszczędzać, bo od stycznia na 1 pensji jedziemy, a Ty z misiami wyjeżdżasz...:wściekła/y:
Madzioolka ja też za krzesełkiem się rozglądam, myślałam o chicco polly, ale nie wiem - czy może któraś z dziewczyn wie, czy ono ma ceratkowe siedzisko? Jeszcze nad fisher price się zastanawiałam
oba:
http://www.abcdziecko.pl/products/275/p/4092]Chicco Polly 2w1 MR OWL - Abcdziecko.pl - foteliki, w
http://www.abcdziecko.pl/products/275/p/6131

Ostatnia edycja:
reklama
NIe mogę przestać o nich myśleć... Kiedyś zbierałam Misie...:) Mam ich u rodziców około setki (MIeszkuś wszystkie odziedziczY;-)) I wszystkie są piękne, takie wyszukane, więc kolejny byłby głupotą...

Do góry