reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

haha wyrodna matka myje dziecko bambinem :D takim najwyzklejszym z polleny :D maly pachnie wtedy jak swieze pranie :D podoba mi sie ten zapach :-) takiego swiezego prania z pola sciagnietego hahaha :-D:-D:-D:-D

reklama
ironia niesamowita jesteś;-) ja kąpię w Balneum, a pachwinki po bepanthenie i główkę Mustelą myjemy, ale jak Balneum się skończy, to pewnie na coś innego przejdziemy.
Aestima​ daj znać jak Bubchen się sprawdza

Dzieki dziewczyny za odpowiedz. Ja codziennie wygotowuje w garze calodzienny przerob, ale wlasnie przestalo mi sie chciec i chyba zostane tez wyrodna matka jak ironia ;-)
A pupy tez smaruje tylko jak cos sie delikatnie zaczerwienia.
Ironia a jak czesto kapiesz. Bo w tej sprawie to ja chyba jestem zla mama bo co dwa dni :no:
A do kapieli uzywam Oilatum soft.

ludzikruda Ty na zmianę możesz kąpać i będziesz miała cały tydzień wypełniony;-) my kąpiemy codziennie, a jak Maja mały katarek miała, to główkę co 2-gi dzień myliśmy, a kąpanie jak zawsze

wole cala bande co drugi dzien, po pozniej by mi sie pomylilo ktory byl kapany wczoraj , a ktory powininien byc dzisiaj...:-)
czasami sie zastanawiam, po calym dniu ktory dzisiaj kupe zrobil i czy wogole robili :-) tyle spraw do zapamietania...
na poczatku to sie nawet budzilam w nocy i sie zastanawialam czy ja obu nakarmilam czy tylko jednego a drugi glodny spi:-)

:-D:rofl2::-D dobra jesteś

ja to bym na bank nie raz się pomyliła, teraz to prawie śpiac biorę małą do łózka, patrzę na zegarek, a rano nie pamiętam o której karmiłam...

reklama
oj jak miło;-) szczególnie wyłożyć się w wannie na pół godziny:-) wiecie co? u moich rodziców zawsze w sb wieczorem jest problem z wodą, tzn. może u nich nie, bo 1p, ale na 10p u mojej koleżanki przychodzi sobota wieczór a wod ledwo kapie. Czy to znaczy, że niektórzy tylko w sb się myją? Przerażające...:szok:

Do góry