reklama
ludzikruda
Zaciekawiona BB
Dzieki dziewczyny za odpowiedz. Ja codziennie wygotowuje w garze calodzienny przerob, ale wlasnie przestalo mi sie chciec i chyba zostane tez wyrodna matka jak ironia ;-)
A pupy tez smaruje tylko jak cos sie delikatnie zaczerwienia.
Ironia a jak czesto kapiesz. Bo w tej sprawie to ja chyba jestem zla mama bo co dwa dni
A do kapieli uzywam Oilatum soft.
A pupy tez smaruje tylko jak cos sie delikatnie zaczerwienia.
Ironia a jak czesto kapiesz. Bo w tej sprawie to ja chyba jestem zla mama bo co dwa dni
A do kapieli uzywam Oilatum soft.
ludzikruda
Zaciekawiona BB
wole cala bande co drugi dzien, po pozniej by mi sie pomylilo ktory byl kapany wczoraj , a ktory powininien byc dzisiaj...:-)
czasami sie zastanawiam, po calym dniu ktory dzisiaj kupe zrobil i czy wogole robili :-) tyle spraw do zapamietania...
na poczatku to sie nawet budzilam w nocy i sie zastanawialam czy ja obu nakarmilam czy tylko jednego a drugi glodny spi:-)
czasami sie zastanawiam, po calym dniu ktory dzisiaj kupe zrobil i czy wogole robili :-) tyle spraw do zapamietania...
na poczatku to sie nawet budzilam w nocy i sie zastanawialam czy ja obu nakarmilam czy tylko jednego a drugi glodny spi:-)
zebrra
Potrójna mama :)
Ja też wyrodna, emolienty na półce stoją i czekają aż zajdzie potrzeba używania (w sezonie grzewczym co jakiś czas kąpię dzieci w emolientach), a na codzień Bobini Baby, płyn do kąpieli z oliwką, 400 ml - Apteka Internetowa Dbam o Zdrowie bardzo go lubię
Kapiemy dzieciaki codziennie
Kapiemy dzieciaki codziennie
reklama
oj jak miło;-) szczególnie wyłożyć się w wannie na pół godziny:-) wiecie co? u moich rodziców zawsze w sb wieczorem jest problem z wodą, tzn. może u nich nie, bo 1p, ale na 10p u mojej koleżanki przychodzi sobota wieczór a wod ledwo kapie. Czy to znaczy, że niektórzy tylko w sb się myją? Przerażające...
Podziel się: