reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
Aestima, fajne te sandalki, ja Mai balerinki odeslalam, bo miala po 10 min slady odcisniete w miejscu, gdzie balerinka ma brzeg...wiec dalej szukam, w pt podskocze moze do sklepu firmowego renbuta

mrsmoon, Miesio całe lato w tych sandłkach renbuta w piachu spędził i w stanie idealnym były, więc jedź do tego renbuta- będziesz zadowolona. A o emelach właśnie słyszałam, że to takie delikatuśne buty- do kościoła;p Ponoć każdą rysę widać...

to chyba zalezy od buta, bo w zeszylm roku mielismy elele sznurowane granatowe i sa niezniszczone w ogoke a te blekitne, ktore teraz mamy to masakra po piaskownicy...

Andariel, jakie emele macie?
Jak w ogóle sznurowane? U nas wszystkie na rzepy, jedne tenisówki sznurowane i się namęczymy przy ubieraniu! Mam egzepmlarz, który jak wie, że bedzie spacer, to już nie usiędzi ani sekundy:no:

Aestima - granatowe trzewiki z zeszłej jesieni - za małe już. I to sznurowanie było idealnym rozwiązaniem na tłustą stópkę Leosia:tak:generalnie wolę rzepy (szybkość ubierania, co przy dwójce dzieci jest b.pożądane:-p), jak będę kupować coś na teraz/lato, też raczej na rzepy.
btw - namierzyłam 3 sklepy W POBLIŻU i to w jednej hali (bo centrum handlowe to raczej przesadzona nazwa), w kt.sprzedają ren-buty:tak::cool2:

o, a w moim mieście posucha renbutowa... jedno miejsce namierzyłam, ale wybór kiepski... \nie mogę się doczekać aż nasze przyjdą! Ze wszystkich butów jakie miał Miesio renbutki były najfajniesze:tak: i taka mieciuteńka podeszwa w nich była...:)

reklama
Do góry