reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Ma matę wodną, kompletnie ją olała, ZERO zainteresowania....:baffled: najbardziej Jej się podobało że można sączyć wodę z pisaka a potem próbowała pisać po macie normalnymi kredkami :no: Ale koleżanki synek matę ubóstwia więc nie ma reguły :)

reklama
u nas znikopisowa tablica ze stempelkami była szałem kilka miesięcy temu, Kubi bawił się nią długo i często, teraz też czasem sięga, ale zdecydowanie mniej... u nas ogólnie trafiona zabawka (nie podam producenta ani linka, bo znaleźliśmy ją w domu ;)
matę wodną mamy od mikołaja i szału nie ma zupełnie, może raz w tygodniu porysujemy przez 10 minut i tyle...

Madzioolka, mamoM, KASIEŃKO!!! dzięki:-)

kupiłam dziś dwustronną tablicę (pisak i kreda), no jak Emi zobaczyła flamaster (na który mówi długopis) to zaczęła trząść się ze szczęścia, bo nie pozwalamy jej rysować długopisem (co innego dziadkowie...), ale największy szaleństwo było z tym, że i długopis i kredę można zmyć/zmazać gąbką...;-) minus flamastra - nie spiera się z ubrania...:baffled:

kupiłam też ciastolinę - zainteresowanie było, ale bez szału. tu natomiast największa radość była jak zrobiłam kulki i Emi mogła je wkładać do pudełek i zamykać wieczka;-)

Ostatnia edycja:
martadelko kochana uwielbiam Ci dokuczać ;-)a tak poważnie to fajnie, że tablica trafiona! u nas ciastolina wypróbowana z 2 miesiące temu, ale kiepsko szło... może teraz spróbuję?

właśnie, chciałabym jakiś ciastolinowy sprzęt... możecie coś polecić? moja siostrzenica miała kiedyś takie fajne wyciskarki itp. ale teraz nie mogę takich prostych znaleźć, same jakieś lodziarnie itp...

Ostatnia edycja:
ło matko:zawstydzona/y: już edytuje bo siara... myślałam o Tobie!
ja kupiłam dwa opakowania ciastoliny na początek, na spróbowania i na razie byłoby na tyle;-)

spoko bejbe też edytowałam ;-) my właśnie mamy kilka małych tubek, ale bez 'narzędzi' jakoś mały nie jest zainteresowany...

no wzruszyłam się:sorry2::-)

a tu wspomniana ciastolina DSC_0131.jpg
i... mega droga zabawka:-pDSC_0061.jpg

hahaha, boskie! papier toaletowy zdecydowanie przebija ciastolinę! Ależ ja żałuję, że mnie wywala ze zdjęciowego i nie mogę podejrzeć naszych wszystkich maluchów :wściekła/y: Emi ma cuuuudną oprawę oczu!

wróciliśmy z zakupów, poprosiłam Emi o zaniesienie papieru do toalety i wyciągaliśmy z M zakupy w kuchni, po dłuższej chwili ciszy zaglądamy do Emi a tam taki obrazek:-D i jak tu się złościć?;-)
a właśnie o co chodzi z tym, że nie możesz wchodzić na wątek zdjęciowy? czemu Cię wywala?

reklama
heh, dobrze, że Wam nie pomagała z innymi zakupami :-D coś mam namieszane w laptopie, jak wchodzę na wątki z dużą ilością zdjęć/załączników jakieś sterowniki mi szwankują i robi się czarny ekran i tak co chwilę, nie znam się zupełnie... jak mój mąż wreszcie zacznie bywać w domu to go zagonię do doprowadzenie tego wszystkiego do porządku - sama nie podołam!

Do góry