reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

No to ja uważam, że Martadelka powinna wygrać konkurs na najbardziej nierozgarniętą a jednocześnie ślepą Forumkę ;-) Kto jest za ? :-p
Ja pognałam do Lidla bo był zestaw dziurkaczy odzobnych tj. zamiast dziurek coś tam. Ale wzory tak bardzo nie były w moim guście, że sobie odpuściłam - serca, miś, cukierek itp. - choć średnio za sztukę cena była atrakcyjna.

reklama
Ten konkurs , to ona juz dawno wygrala;) ( znow bedzie, ze jestesmy zlosliwe i nie mamy szans na najmilsza forumowiczke, ale to wiadomo juz od dawna;))
Martadelko a moja mama zamowila u tego sprZedawcy posciel z wilkiem:)

forever ale masz u mnie kreskę!!!:wściekła/y: poczekaj niech no wymyślę jakąś ciętą ripostę:-p
Aestima Ty też nie podskakuj:-p ta pościel z wilkiem - boska, i są jeszcze poszewki na poduszki:tak:

ironia jak zwykle ironicznie, tu się człowiek cieszy, bo stajesz w mojej obronie a potem dupa blada - tez piszesz o rozgarnięciu w kontekście, że niby to słodkie...:rolleyes2::-p masz kreskę, tylko mniejszą niż forever;-)

Martadelko, to ja mam w końcu kreskę czy nie??:-D Bo dokładając oliwy do ognia, chciałam dodać, że poduszki są z takim wilkiem H&M Poszewka na poduszke WILK NOWA !!!!!! (3003656439) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (ale nie ma z nim pościeli)a mama kupiła tego H&M Posciel dziecieca NOWOSC !!!!!!!!!! (2975581819) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i do tego nie ma poszewek na poduszki osobno
A widziałaś kocyk z kotkiem do kompletu??

reklama
Martadelko, to ja mam w końcu kreskę czy nie??:-D Bo dokładając oliwy do ognia, chciałam dodać, że poduszki są z takim wilkiem H&M Poszewka na poduszke WILK NOWA !!!!!! (3003656439) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. (ale nie ma z nim pościeli)a mama kupiła tego H&M Posciel dziecieca NOWOSC !!!!!!!!!! (2975581819) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej. i do tego nie ma poszewek na poduszki osobno
A widziałaś kocyk z kotkiem do kompletu??

Ty nie masz kreski, tylko krechę!!!:wściekła/y:
obydwie ładne (chodzi o mi o sam wzór - wilki), ale zupełnie inne:tak:

widziałam kocyk, ale za drogi...
co do drugiego posta z linkami - nie znasz litości kobieto! poducha świetna, kolorystycznie idealna a lampa:szok: czad! na ten moment bedę robiła sama lampę, bo finansowo średnio; sowa też niezła. Masz smykałkę do wyszukiwania:tak: naklejek z kotami to się naogladałam, na razie myślę, czy by między kaloryferem a parapetem nie walnąć kotków i piesków, mam szablony...

Do góry