reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
mi sie tez marzy nowa pościel dla dzieciaków i zasłonki dla dominisi do pokou ale musze wybrac takie,żeby pasowały i dla chłpca i dziewczynki bo pokojmaja wspolny
a że ja fanka róż moich kochanych kwiatów i kropek(grochów) to dominika pewnie bedzie miala coś w tym stylu:)
dla norbert a traktor by sie przydał:) wielbiciel trakorów

aestima cudny wieszak....ja czekam, az finansowo staniemy na nogi i zaczne szaleć.żal mi dupee ściska jak patrze na te wszytskie cuda, które tu wstawiacie

ps. no te ostatnie to ceny powalaja ale ceny cudne

niedawno widziałam poduszke twojej mamy z wiewiórka, akurat nie mogłamjej kupić:(

Ostatnia edycja:
Jest boska, teraz na all widziałam pościel za wilkiem ( zdjęcie), ale wymiary mi nie pasują:/

Wiem ze juz gdzies było pisane o termometrach, ale nie moge znaleśc, a po dzisiejszej temperaturze Matiego musze kupic nowy termometr, ktorego pomiarów bede na 1000% pewna.

Wiem ze trasia ma cos takiego chyba? (jesli dobrze pamietam) Termometr bezdotykowy ThermoFlash LX-26 Kurier 0z (2964974120) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
i na niego jestem najbardziej zdecydowana jak na razie

ja mam obecnie taki TERMOMETR SISI AQUA THERM NIEMIECKI CERTYF.|ORYGIN (2955865219) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
ale jakos nie zawsze mu ufam

jesli mozecie to napiszcie jakie macie i jak je oceniacie?

reklama
MamoM tak, ja mam ten o którym pisałaś. Taki sam mieli w szpitalu na codziennych pomiarach temp. Jestem z niego bardzo zadowolona, ale tak naprawdę jeśli masz tego typu wątpliwości to może lepiej kup zwykły termometr, nie elektroniczny? Możesz mierzyć temp tym którym masz a jak będziesz miała wątpliwość to sprawdzisz dodatkowo zwykłym.

Do góry