reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
traschka no włąsnie mam zwykły pod pache ale Mati za nic nie da sobie nim zmierzyć, wiec chce cos dobrego, czego mogłabym byc pewna

Mamo M my mamy z lidla i jak do tej pory działał bez zarzutu, sprawdzałam ze zwykłym pod pache. Siadaliśmy przed kompem włączałam piosenki i dawalam termometr, siedział grzecznie:tak:

Aestima ta pościel Muminki GENIALNA!:tak: a ta w kotki hmmm gdzie tam sa kotki?;-) to te czarne kropki/groszki?;-) a kupiłaś tą leśną lampe dla Miesia??? baaaaardzi ładna!

Martadelko, zobacz zbliżenie, bardzo wyraźne te kotki:tak: No chyba, ze Emi nie jest szczególniarą jak Miesio i Krysia?? Lampa jednak nie, już mam inny pomysł, ale kupuję te świecące w nocy żarówy i maluję wnękę na granat- prawdziwy magiczny kącik do spania będzie miał!:tak:

Emi straszcza szczególniara, najwidoczniej jak nie - bo nie widzę tam kotów:-D
jakie świecące w nocy żarówy???
a widziałaś te lampy-baloniki???
oj niezły kącik robisz!!! oj masz do tego smykałkę:tak: ja do tej pory się gryzę z wizją emilkowego pokoju, tyle rzeczy mi się podoba, a misz maszu nie znoszę (a taki teraz mam):sorry2:

aha już wiem jakie żarówki (te żaryafyzszafy?)

Ostatnia edycja:
reklama
Aestima Ty złośnico!!! nie wygrasz konkursy na Najmilszą Forumke buahahaha a moja ślepota dorównuje mojemu nierozgranięciu:-D dzięki!!! wysłałam linka mojemu M - może wyrazi zgodę na kupno:tak:

kupiłam:-D Aestima merci:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry