reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
traschka no włąsnie mam zwykły pod pache ale Mati za nic nie da sobie nim zmierzyć, wiec chce cos dobrego, czego mogłabym byc pewna

Mamo M my mamy z lidla i jak do tej pory działał bez zarzutu, sprawdzałam ze zwykłym pod pache. Siadaliśmy przed kompem włączałam piosenki i dawalam termometr, siedział grzecznie:tak:

Aestima ta pościel Muminki GENIALNA!:tak: a ta w kotki hmmm gdzie tam sa kotki?;-) to te czarne kropki/groszki?;-) a kupiłaś tą leśną lampe dla Miesia??? baaaaardzi ładna!

Martadelko, zobacz zbliżenie, bardzo wyraźne te kotki:tak: No chyba, ze Emi nie jest szczególniarą jak Miesio i Krysia?? Lampa jednak nie, już mam inny pomysł, ale kupuję te świecące w nocy żarówy i maluję wnękę na granat- prawdziwy magiczny kącik do spania będzie miał!:tak:

Emi straszcza szczególniara, najwidoczniej jak nie - bo nie widzę tam kotów:-D
jakie świecące w nocy żarówy???
a widziałaś te lampy-baloniki???
oj niezły kącik robisz!!! oj masz do tego smykałkę:tak: ja do tej pory się gryzę z wizją emilkowego pokoju, tyle rzeczy mi się podoba, a misz maszu nie znoszę (a taki teraz mam):sorry2:

aha już wiem jakie żarówki (te żaryafyzszafy?)

Ostatnia edycja:
reklama
Aestima Ty złośnico!!! nie wygrasz konkursy na Najmilszą Forumke buahahaha a moja ślepota dorównuje mojemu nierozgranięciu:-D dzięki!!! wysłałam linka mojemu M - może wyrazi zgodę na kupno:tak:

kupiłam:-D Aestima merci:tak:

Ostatnia edycja:
Do góry