reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Młoda to chyba na zakończenie przedszkola taki rozmiar osiągnie.....
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Przeceny w Calzedonii - 50 % jak pisałam na ubrankowym i w Marksie i Spencerze niedobitki akcesoriów świątecznych - bardzo dużo ale mocno przebrane i podebrane z kompletów np. kupiłam woreczki w szkocką kratkę - cena wyjściowa więcej niż z kosmosu; spoza galaktyki Też rzeczy papiernicze - to się przyda zawsze do rękodzieła.
andariel
mama super dwójki :]
Ninka od dawana nosi 98/104, teraz coraz więcej tych 104/110 właśnie (ma prawie 3,5r.); no a Leo różnie, ale w większości 98; tak standardowo;
forever - ale Ci fajnie! b. lubię akcesoria świąteczne z M&S - mamy od lat takiego Mikołajka na pierniczki -uwielbiam go! byle się nie potłukł przy przeprowadzceale już daaaawno nie byłam w M$S - zdecydowanie mi nie po drodze;-)
w intimissimi w outlecie Ursusowym tez warto pobuszowac - fajne jakościowo rzeczy za 10 zł
forever - ale Ci fajnie! b. lubię akcesoria świąteczne z M&S - mamy od lat takiego Mikołajka na pierniczki -uwielbiam go! byle się nie potłukł przy przeprowadzceale już daaaawno nie byłam w M$S - zdecydowanie mi nie po drodze;-)
w intimissimi w outlecie Ursusowym tez warto pobuszowac - fajne jakościowo rzeczy za 10 zł
andariel
mama super dwójki :]
a jaki jest standardowy rozmiar dla chłopca prawie 2 letniego ?
edit. aż sprawdziłam - popierniczyło mi się - na metkach odzieży Leonowej widnieje jak wół 92
edit. aż sprawdziłam - popierniczyło mi się - na metkach odzieży Leonowej widnieje jak wół 92
Ostatnia edycja:
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Andariel - no to ja właśnie w prawie outletowych cenach wczoraj robiłam zakupy. Jestem b. zadowolona z jakości.
mama MATIEGO
Szczęśliwa żona i mama :)
ja to chcę!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://pospoliteruszenie.org/meble bartek.htm
reklama
forever_young
Niemłoda mama Młodej
Fajne Tylko nam jeszcze do 86 cm cosik brakuje....
Podziel się: