reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
ale się rozgadałyscie :-)
ja mam jeszcze problem z bratem... kawaler który wszystko ma, lubi książki ale ma ich mnóstwo i nie wiem jaką bym mu miałą kupić?
wymyśliłam że teściom kupimy coś takiego
Ramka ramki zdjęcie drewniana __ na 8 zdjęcia ABI (2794283921) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mają 4 wnuków to niech sobie zdjęcia ich tam dają (w zeszłym roku dostali kalendarz ze zdjęciami wnuków, a moi rodzice ze zdj Matiego)

Mamo Matiego a szwagrowi to moze jakiś mini przewodnik, moze coś takiego:
Księgarnia internetowa Pascal - przewodniki na weekend

mamoM a moze coś faktycznie do majsterkowania albo jak pisze kasia: jakiś gadżet komputerowy ( w galeriach są sklepy gadżeciarskie z takimi 'pierdołami' choć cenowo nie jak za pierdołę)

Aestima heh, śmiechowe :) ale cena - masakra!

dziewczyny co chwila pojawia się temat audiobooków itp a ja mam związane pytanie:
możecie polecić jakiś odtwarzacz cd z mp3? prosty, bez bajerów, najlepiej tani i solidny :-D bo u nas chyba przyszedł czas na taki zakup, a że Kubi dostał jakieś pieniążki na święta to mu chcę w ten sposób kasę upłynnić :p

reklama
Do góry