reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
ale się rozgadałyscie :-)
ja mam jeszcze problem z bratem... kawaler który wszystko ma, lubi książki ale ma ich mnóstwo i nie wiem jaką bym mu miałą kupić?
wymyśliłam że teściom kupimy coś takiego
Ramka ramki zdjęcie drewniana __ na 8 zdjęcia ABI (2794283921) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
mają 4 wnuków to niech sobie zdjęcia ich tam dają (w zeszłym roku dostali kalendarz ze zdjęciami wnuków, a moi rodzice ze zdj Matiego)

Mamo Matiego a szwagrowi to moze jakiś mini przewodnik, moze coś takiego:
Księgarnia internetowa Pascal - przewodniki na weekend

mamoM a moze coś faktycznie do majsterkowania albo jak pisze kasia: jakiś gadżet komputerowy ( w galeriach są sklepy gadżeciarskie z takimi 'pierdołami' choć cenowo nie jak za pierdołę)

Aestima heh, śmiechowe :) ale cena - masakra!

dziewczyny co chwila pojawia się temat audiobooków itp a ja mam związane pytanie:
możecie polecić jakiś odtwarzacz cd z mp3? prosty, bez bajerów, najlepiej tani i solidny :-D bo u nas chyba przyszedł czas na taki zakup, a że Kubi dostał jakieś pieniążki na święta to mu chcę w ten sposób kasę upłynnić :p

reklama
Do góry