reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

kasiawilde wiesz u nas otworzyli biedronkę w październiku (na wiosce obok gminnej) i jest bardzo duża nawet większa niż te w mieście ale my mamy gminę wiejską ponad 22 tyś mieszkańców co się rzadko zdarza i nasza zaopatrzona nieźle :-)
a ha samochodziki pochwaliłam za szybko bo Mati już zdążył rozwalić kółka :eek:

reklama
kati no właśnie mało solidne mi się wydały, przynajmniej jak na łapki mojego rajdowca ;-) co do biedry to my własnie mamy taką mega dużą i dobrze zaopatrzoną, ale na drugim końcu miasteczka, a tę małą mam 5 minut od domu...

dziewczyny nie zaglądam tu regularnie, więc może się powtórzę albo któraś już pisała, ale u nas trafioną zabawką okazała się prosta drewniana układanka z misiem za dychę - taka:
https://www.google.pl/search?q=drew...mGInFswbm4YHADQ&ved=0CDQQsAQ&biw=1024&bih=629
zarówno Leo lubi układać miśka, jak i moja Nina (jeszcze); Leo jest na etapie wyciągania buźki z łezką i strasznie jej współczuje, bo robi taką płaczliwą minę mówiąc "uuuuu" (tak samo robiła Ninka w zbliżonym wieku):tak:

My mamy takie nawet dwie, a MIesio bardzo przeżywa jak ktoś płacze I mówi wtedy takim żałosnym głosikiem " pła, pła..."

andariel tez mam ta układanke, ale jeszcze nie w użyciu, musze ja wyjąć, zobaczymy reakcje

Aestima no mocna przecena, ale i tak sporo :zawstydzona/y: przynajmniej jak dla mnie...

andariel też mamy te misie, dokładnie te z pierwszego zdjęcia i u nas wyciągane codziennie... ale to mama jest od ich ukladania :-D

Aestima hmmm pomysł ciekawy, pierwsze widzę taką zabawkę... ale nie wiem czy wydałabym na coś takiego 35zl.. chyba wolałabym książeczki :-D

reklama
Do góry