reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

reklama
Pochwale się a co :-)
kupiłam sobie za namową G. sukienke na Święta coby zakryła mój duuuuużżży brzuch koralowyf.jpg
dziś przyszła i świetnie spełnia swoją rolę :-):tak:

zakupiłam jeszcze siostrze tunike na prezent pod choinke, mysle ze bedzie zadowolona, o takąmorski0.jpg

Załączniki

• koralowyf.jpg
    koralowyf.jpg
    14,9 KB · Wyświetleń: 29
mama MATIEGO - co Ty z tym brzuchem.... :szok:Czyżby Twój Ślubny sugerował, że przez to powinnaś dokonać takowego zakupu ? :dry: Ja wczoraj przymierzałam ciuchy zimowe i dosłownie parę rzeczy nie przeszło testu "brzuchowego" więc chyba najgorzej nie jest. :no:

forever bo ja nadal mam pozostałosci po ciazy niestety :zawstydzona/y::-(
G. zasugerował, wrecz nakazał pod groźba nieodzywania sie :szok: zakup czegos coby mi sie humor poprawił :-) no i zebym w swieta w sukience "wystapiła" (bo ja rzadko, wole spodnie)
wybór sukienki zasłaniajacej brzuch był tylko i wyłacznie mój zebym sie bardziej komfortowo czuła

mama MATIEGO - no to taka wersja jest ok, ale spokojnie mogłaś coś kupić o innym kroju - ja mam taką fajną, i przez spory kawałek ciąży ją nosiłam - góra typy nietoperz z szarej cienkiej dzianiny a dół z innego materiały, grubszego ale elastycznego czarnego taka jakby mini, góra jak dół podciągniesz to się bluzuje i jest miejsce na ew. dodatkowe kształty. :-D

Martadelka ja mam ten sam problem, teściom nic nie kupowaliśmy tylko winko na kolacje ale w tym roku chcemy im coś dać za opieke nad Mateuszem, no i teściowej kupiłam perfum z oriflame teściowi M. wybierze.
A moim rodzicom to tatowi chcemy kupić słuchawki, żeby miał do mini wieży, a mamie - nie wiem!?
Nic drogiego to nie moze być a chciałabym coś z czego by sie ucieszyła... mam problem

kati moja mama nieskromnie pisząc ma chyba wszystko:sorry2: podobnie tato, ale jemu coś do wędkowania kupimy, więc mam go z głowy. Mamie nie chcę kosmetyku kupować, bo to takie oklepane, uwielbia książki, ale połyka je jedna za drugą a teraz wpadłam na pomysł: kalendarz na biurko (moja mama jest księgową więc często przy nim siedzi) ze zdjęciami Emi, albo jeszcze dołożę zdjecia mojego chrzesniaka i będzie dwójka wnucząt:-)
a może apaszkę? szalik?

ja mamie kupuję książkę. jakąś biograficzną albo podróżniczą, mama uwielbia i bardzo duzo czyta. tata dostanie płytę, to wielki meloman. Teściom zawsze kupujemy zestawy kosmetyków, taki zwyczaj jak twierdzi mój mąż. A ja nie mam głowy żeby się z niego wyłamywać.

reklama
u nas odkąd dziadkowie mają 5 wnuków umówiliśmy się, że prezenty kupujemy tylko dzieciakom, bo tak to rodzice wykosztowywali się na nas (4 dzieci! plus małżonkowie!) i dzieciaki... i zaczęła się z tego robić bardzo kosztowna paranoja... ale zawsze dostają kalendarz ze zdjęciami wnuków, a od Kubiego na Mikołajki dostali fotoksiążkę czy tam fotoalbum z jego zdjęciami od narodzin... podobny zrobiliśmy dla teściów..

Do góry