reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze zakupy - opinie, recenzje

Traschka - jestem za ! Oto odpowiedź jaką otrzymałam - ręce opadają kto jest dla kogo.... :wściekła/y: "Chcemy zrealizować Pani zamówienie, tylko nie mamy możliwość technicznej wprowadzenia go z maila do systemu. Dlatego prosiłam o przedstawienie problemu jaki występuje.Proszę o informację z jakiej przeglądarki Pani korzysta lub podanie numeru kontaktowego.
Oddzwonimy i spróbujemy pomóc w rozwiązaniu problemu."

reklama
Forever, polecami Ci rajtki ze smyka. a cocodrillo- dla mnie zawód po całości
1. ubrania się szybko niszczą ( baaardzo szybko mechacą)
2. sklep internetowy do bani
3. w stacjonarnym dziś się okazało, że mają szaliki tylko i wyłącznie w kompletach z czapkami a czapek mam 10 i nie chce wydawać mi się ok 60 zł za komplet... kupiłam sam szalik za 29 w 5.10.15

te ze smyka jakosciowo rewela, te intensywnie noszone nadal jak nowe w przeciwienstwie do cocodrillo i mothercare( ich bodziaki tez o dziwo fatalne, rozchelstane przy szyi. Dwa razy 3-pak kupilam i nigdy wiecej!). z agmi mamy tylko skarpety i super. Fajne jakosciowo tez ma wojcik ale kupuje tam jednolite, bo nie podchodza nam ze wzorami...

a ja z rajstop coccodrillo jestem zadowolona, choć przy intensywnym noszeniu faktycznie robią się kulki;
ale bodziaków mamy parę, zarówno z długim rękawem gladkie, jak i kolorowe i te wciąż jak nowe!

reklama
o bodziakach tych z mothercare pisalam. te z cocodrillo w wiekszosci ok, spodnie tez ok i kombinezon raz mieluy- ok. ale rajsyopy i bluzy fatalnie juz. kilka razy ubrane i juz wygladaja na mocno zuzyte. nawet te z pepco tak szybko sie nie niszcza!

Do góry